Tural ‘Isparta Vizyonu’nu Anlattı

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural Isparta’ya vadettiği projelerini düzenlenen tanıtım toplantısıyla anlattı.

Yayınlanma:
Tural ‘Isparta Vizyonu’nu Anlattı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın projeleri Barida Otel’de düzenlenen toplantıyla Isparta kamuoyuna sundu.

Isparta vizyonu çizen Tural, “Bu güzel şehrimizi bütüncül bir şekilde ele alan yepyeni bir yaklaşımla sizlerin huzurunuzdayız. Isparta vizyonumuzun merkezinde insanımız var” dedi.

Toplantı salonuna İyi Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer ile birlikte coşkulu bir kalabalık içinde gelen Başkan Adayı Tural’a sevgi seliyle karşılandı.

İyi Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer de “İnşallah Ahmet başkanımızla çok büyük hizmetlerde bulunacağız. Isparta benim için çok kıymetli. 2011’de iflas ettim 2013’te Ispartalı işadamı Ahmet Nedim Karasoy bana sahip çıktı. Ellerinden öpüyorum. O yüzden Isparta bizim için çok kıymetli. Ispartalı olamadan Ispartalı gibi hisseden tek kardeşiniz benimdir. Aylin Cesur vekilimizin isteğiyle Ahmet Başkanımla bir buçuk yıl önce tanıştık. Onun olmadığı yerde gençlerimiz bana Ahmet başkanı anlatmaya başladı Kıymetlimizdir. Derdimizle dertlenir. Sevincimizde bizden önce sevinir Sevdiğimizden büyüğümüzdür dediler. Ahmet Başkanım seni çok seviyoruz. Allah bu memleketi sana yönetmeyi nasip etsin” diye konuştu.

ISPARTA VİZYONU VURGUSU

“Bugün burada çözümsüzlüğü değil çözümü konuşacağız, insan odaklı, insana değer veren yatırımlarımızı anlatacağız ve hep birlikte Isparta’nın yarınları için yepyeni bir yola çıkacağız” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “ Güzel Ispartamız için ele ele verdik. Heyecanla coşkuyla biraraya geldik. Bugün burada değişim ve dönüşüm hamlesini başlatıyoruz Bizim vizyonumuz; yıllardır çözüm bekleyen asıl sorunları görmezden gelinmiş, sümen altı edilmiş, kulak verilmemiş, Ispartamızın özlediği vizyondur. Esnafından işçisine kadınından gencine kadar tüm Isparta’nın vizyonudur. Isparta, dünyada eşi benzeri olmayan, doğal güzellikleriyle, gölleriyle gülüyle lavantasıyla nam salmış nadide bir şehirdir. Bu şehri yönetmek aklınla, ruhunla her şeyinle bu şehre bağlanmaktan, bu şehre gönül vermekten geçer. Biz kendimizi Isparta’ya adadık. Bizim belediyecilik anlayışımızda söylemler değil, eserler vardır. Bizim belediyecilik anlayışımızda iş vardır, aş vardır, samimiyet vardır. İnsana dokunmak, gönüllerde yer etmek vardır” dedi.

ISPARTA’YA ÇARE OLACAĞIZ

Isparta’da geçen beş yılda sorunların biriktiğini insanımızın yorulduğunu aktaran Başkan Adayı Tural “Maalesef Ispartamız son 5 yıldır, vaad ettiği projelerin büyük bölümünü gerçekleştiremeyen, laf üretmekten öteye geçemeyen, gençlerimizin gelecek ve istihdam kaygılarına, yaşlılarımızın ulaşım ve sosyal sorunlarına, kadınlarımızın sorunlarına çözüm olamayan bir anlayışla yönetildi. Ispartamızda sorunlar üst üste çoğaldı. İnsanımız da bundan yoruldu. Ancak Isparta çaresiz değil. Bu güzel şehrimizi bütüncül bir şekilde ele alan yepyeni bir yaklaşımla sizlerin huzurunuzdayız. Isparta vizyonumuzun merkezinde sizler varsınız. Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran, şehir yaşamında konfor sunan ve bu şehirde yaşamaktan mutlu olmalarını sağlayan bir hedefle projelerimizi hazırladık. Gencimizin, yaşlımızın, emeklimizin, kadınlarımızın, engelli kardeşlerimizin güvenle, huzurla, rahatlıkla yaşayabileceği bir Isparta’yı sizlere vadediyoruz” dedi.

PROJELER ÇOK BEĞENİLDİ

Konuşmaların ardından İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın göreve geldiğinde yapacağı yatırımlar sinevizyon şeklinde anlatıldı. Tural’ın trafik sorununa çözüm olacak ulaşım mastır planından, sosyal konuta, sosyal belediyecilikten istihdama kadar tüm kesimlere dokunan projeleri büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.