Tural Kadınlar Gününü Kutladı

Tural Kadınlar Gününü Kutladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2019 14:28
Tural Kadınlar Gününü Kutladı

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Tural yaptığı açıklamada, kadınların toplumsal hayatın vazgeçilmez değerlerinin başında geldiğini belirterek, “Hayatımızın her anında, her konuda ve her zaman desteklerini gördüğümüz, varlıklarıyla onurlandığımız; eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun” dedi.

Tural konuşmasına şöyle devam etti: “Bilim, siyaset, eğitim, kültür sanat ve iş dünyasında hepimizi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren kadınlarımız, geleceğe ilişkin en büyük güvencemiz olmuştur. Bütün bu düzenlemelerin tam anlamıyla hayata geçirilmesi, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmesinin yanında, toplumun tüm bireylerinin de cinsiyet ayrımcılığına ve kadına şiddete karşı mücadele etmesi, aynı zamanda kadınlarımızın da haklarına sahip çıkmaları ve haklarını cesaretle savunmaktan çekinmemesiyle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızın her anında bize destek olan, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, esnaf kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.