Tural, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Buluştu “Drift Pisti Yapacağız”

Tural, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Buluştu “Drift Pisti Yapacağız”

Yayınlanma:
Tural, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Buluştu “Drift Pisti Yapacağız”

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Gökkubbe Fuar Alanı’ndaki modifiyeli araç fuarına katıldı. Araçları tek tek inceleyen Tural, “Bu etkinlik bir alana sıkıştırılmış, biz geldiğimizde motorsporları için açık alanlar oluşturup drift pistleri yapacağız” dedi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Pazar mesaisinde Gökkubbe Fuar Alanı’nda düzenlenen modifiyeli araç fuarına katıldı. Modifiyeli araçları tek tek inceleyen Başkan Adayı Tural, araç sahiplerinden bilgiler aldı. Başkan Adayı Tural ayrıca fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Vatandaşlar ve modifiye severler Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterdi. Modifiyeli araç fuarı ziyaretine İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Başkan Adayı Tural, modifiyeli bir araca bindi, araçlardaki modifiye keyfini yaşadı.

MOTORSPORLARI ETKİNLİKLERİ

DAR ALANA SIKIŞTIRILMAYACAK

Modifiyeli araçlar fuarının Gökkubbe Fuar alanına sıkıştırıldığını gördüklerini belirten Başkan Adayı Tural, “Bu etkinlik bir alana sıkıştırılmış, biz geldiğimizde motorsporları için açık alanlar oluşturup drift pistleri yapacağız” dedi.

MURAT 131’E BİNDİ

Konuşmanın ardından Başkan Adayı Tural, klasik otomobillerin olduğu alanı da ziyaret etti. İçinde Cengiz Kurtoğlu şarkısı çalan Klasik Murat 131 marka araca binen Tural, eski günlere gittiğini söyledi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum