Tural'ın Pankartına Çirkin Saldırı

Tural'ın Pankartına Çirkin Saldırı

Yayınlanma:
Tural'ın Pankartına Çirkin Saldırı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural'ın, Karaağaç Mahallesindeki seçim görseli, kimliği belirsiz kişilerce sökülüp atıldı.

turalin-pankartina-cirkin-saldiri-1.jpg

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyaset etiğine yakışmayan olaylar yaşanmaya başladı. İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural'ın Karaağaç Mahallesinde asılı seçim görseli kimliği belirsiz kişilerce yerinden söküldü. Bu çirkin saldırı güvenlik kameralarına da yansıdı. O anlarda bir araçtan inen 4 kişinin görseli yerinden söktüğü ardından olay yerinden hızla uzaklaştıkları görüldü.

turalin-pankartina-cirkin-saldiri-3.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı "Biz yerel seçimlerin siyasi ahlaka uygun adayların eşit şartlarda yarıştığı bir seçim olması temennisiyle yola çıktık. Bu saldırı partimize ve adayımıza aslında halkımızın idaresine yapılmış bir saldırıdır. Ahmet Tural başkanımıza ve partimize Isparta'nın teveccühü her geçen gün büyürken, bu tür saldırılar bizi asla yıldıramaz.

turalin-pankartina-cirkin-saldiri-2.jpg

Seçim görselimize yapılan bu çirkin girişimi şiddetle kınıyorum. Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına delillerimizle birlikte suç duyurusunda bulunduk. Bu sabotajı gerçekleştirenlerin bir an evvel bulunup adalet önüne çıkarılması için konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum"dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.