Türk Kadınlar Birliği 200 Çocuğu Sevindirdi

Türk Kadınlar Birliği Derneği Isparta Şubesi yönetimi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak 2 farklı okuldan 200 çocuğa ayakkabı bağışında bulunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2022 09:19
Türk Kadınlar Birliği 200 Çocuğu Sevindirdi

Türk Kadınlar Birliği Derneği Isparta Şubesi yönetimi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak 2 farklı okuldan 200 çocuğa ayakkabı bağışında bulunuldu.   

Çocukların bayramını kutlayan Türk Kadınlar Birliği Derneğin Başkanı Semiramis Zehra Karataş, “ Mustafa Kemal Atatürk tüm dünya çocuklarına örnek olacak bir bayram hediye etti.  Türkiye Cumhuriyetini emanet edeceğimiz pırıl pırıl çocuklarımızın bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.” Dedi. 

Sosyal sorumluluk projeleriyle üniversite öğrencilerine burs veren, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan ve sanatsal aktiviteleri ile sergilerde boy gösteren Türk Kadınlar Birliği Derneği Isparta Şubesi, çocuklara 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramında 200 çocuğun yüzünü güldürdü. 

Dinarlı bir esnafın vasıtasıyla ayakkabı bağışında bulunduklarını belirten Türk Kadınlar Birliği Dernek Başkanı Semiramis Zehra Karataş, “ Birlikten kuvvet doğar.”  sözlerini kullandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa  Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için okullarda etkinlikler yapıldı. Bütün dünya çocuklarına armağan edilen bayrama özel Türk Kadınlar Birliği Derneği Isparta Şubesi de, çocukları unutmadı. 2 farklı okuldan 200 tane çocuğa birer çift ayakkabı bağışında bulunan dernek, çocuklara sivil toplum kuruluşları hakkında bilgi verdi.

Çocukların bayramını kutlayan Türk Kadınlar Birliği Derneği Isparta Şube başkanı Semiramis Zehra Karataş, “ Derneğimiz adına düzenlediğimiz bu etkinlikte geleceğimizi emanet edeceğimiz pırıl pırıl çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi sunmak istedik. Onlar bizim geleceğimiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği bu güzel bayramda çocuklarımızın yüzünü güldürmek bizi mutlu etti.  Tekrar bütün çocuklarımızın bayramını Türk adınlar Birliği Derneği olarak kutluyoruz.” dedi.

turk-kadinlar-birligi-200-cocugu-sevindirdi1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.