Türk Telekomdan Isparta'ya 'Köy Avantaj Tarifesi'

Türk Telekom yeni kampanyası ile Isparta’ya bağlı köylere 9,90TL’ye 3000 dakika konuşma fırsatı sunuyor.

Yayınlanma:
Türk Telekomdan Isparta'ya 'Köy Avantaj Tarifesi'

Türk Telekom yeni kampanyası ile Isparta’ya bağlı köylere 9,90TL’ye 3000 dakika konuşma fırsatı sunuyor.

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen, yeni kampanya ile yeni ev telefonu abonesi olan Ispartalılar, İçişleri Bakanlığı tarafından “köy” olarak tanımlanan yerlere özel  “Köy Avantaj Tarifesi” dahilinde 9,90 TL’ye şehir içi 3000 dakika bedava konuşma fırsatına kavuşacak dedi.

Taşdöğen konu ile ilgili açıklamasında ise; “Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom,  hizmetlerini avantajlı koşullarda sunmak amacıyla, farklı müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik kampanyalarını sürdürüyor. Türk Telekom’un İçişleri Bakanlığı tarafından “köy” olarak tanımlanan bölgelerde özel olarak tasarlanan “Köy Avantaj Tarifesi” 21 Mart 2011 tarihi itibari ile kullanılmaya başlandı.
Tüm Türkiye’de belirlenen illere bağlı köylerde yararlanılabilinecek olan yeni “Köy Avantaj Tarifesi” dahilinde Türk Telekom’dan ev telefonu hizmeti almaya yeni başlayacak olan Ispartalılar, vergiler dahil ayda 9,90 TL karşılığında şehir içi 3000 dakikaya kadar bedava konuşabilecekler. GSM aramalarını da indirimli olarak, vergiler dahil dakikası 15 kuruştan yapabilecekler. Bedava dakikalar Isparta il merkezine ve merkeze bağlı her ilçeye ve her köye yapılan aramalarda 7 gün 24 saat kullanılabilecek. Köy Avantaj Tarifesi kapsamında şehirler arası ve cep telefonu olmak üzere diğer yönlere yapılan aramalarda da cazip fiyat avantajları sunuluyor. Köy Avantaj tarifesi ve kampanyadan yararlanmak ya da konu hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezine yada Türk Telekom Ofislerine başvurulabiliyor. Isparta iline bağlı köylere özel hazırlanan tarife ve kampanya hakkında Türk Telekom Isparta İl Müdürü Mehmet Taşdöğen  şunları söyledi: “Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Bugüne kadar birbirini takip eden yenilikçi tarife, ürün ve kampanyalarımızla müşterilerimizin birçok beklenti ve gereksinimine yanıt verdik. Köy Avantaj tarifesi de bu yöndeki gayretlerimizin bir sonucu.  Yeni müşterilere özel olan kampanyamızın daha fazla Ispartalı sunduğumuz fırsat ve avantajlar ile tanışmasını sağlayacağına inanıyoruz. Müşterilerimizden aldığımız güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.