Türkiye Genelindeki Kadın Muhtarlar Isparta’da

Konfederasyon Başkanı Delibalta: Şükrü başkan Isparta’da, Türkiye’de yapılmadık işleri yaptı.

Yayınlanma:
Türkiye Genelindeki Kadın Muhtarlar Isparta’da

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları için Isparta Belediyesi ev sahipliğinde "Huzurlu Mahalle, Huzurlu Köy ve Güçlü Türkiye" konulu çalıştay gerçekleştirildi.

Konfederasyon Başkanı Kadir Delibalta ve kadın muhtarlar, Isparta’yı karış karış gezerken, Isparta Belediyesi’nin yatırımlarını da yerinde inceleme fırsatı buldu.

İçişleri Bakanlığı öncülüğünde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları’na yönelik Isparta Belediyesi’nin ev sahipliğinde "Huzurlu Mahalle, Huzurlu Köy ve Güçlü Türkiye" çalıştay gerçekleştirildi.

Çalıştay öncesi Isparta’ya gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve kadın muhtarları Isparta Belediye Başkanvekili Fehmi Gezer, Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Dilek Toros, Musa Macit ve Uğur Büyükçulcu karşıladı. Başkan Delibalta ve kadın muhtarlarla sohbet etme fırsatı bulan Başkanvekili Gezer ve başkan yardımcıları, kadın muhtarlara Isparta ve belediye yatırımlarını anlattı.

Isparta gezisi sonrası Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde Yerel yönetimlerde kadın muhtarların rolünün güçlendirilmesi, mahalle ve köylerde huzur ile güven ortamının artırılması konuları gerçekleştirilen çalıştayda değerlendirildi. Gerçekleştirilen çalıştaya Isparta Belediye Başkanvekili Fehmi Gezer, Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Musa Macit ve Uğur Büyükçulcu’da katıldı. Kadın muhtarlar kendileri için ayrılan masalara oturarak sorunlarını ve taleplerini konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.