Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesinde Başkan Özbey Güven Tazeledi

Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesinde Başkan Özbey Güven Tazeledi

Yayınlanma:
Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesinde Başkan Özbey Güven Tazeledi

Türkiye Görme engelliler derneği Isparta şubesinin olağan genel kurulu 25 Mayıs tarihinde el ele derneği toplantı salonunda gerçekleşti.

Seçime tek aday olarak giren dernek başkanı Mehmet Ali Özbey yeniden başkanlığa seçildi
Açıklamalarda bulunan Türkiye Görme engelliler derneği Isparta şube başkanı Mehmet Ali Özbey şunları söyledi:

Bizler özelde görme engelliler genelde ise tüm engelli vatandaşlarımız için hak Temelli mücadelemize devam etmekteyiz 1996 yılında şubemize memleketimize kazandırdık. Kamu yararına çalışma statüsü bulunan Türkiye Görme engelliler derneği Isparta şube başkanı olarak tekrardan kıymetli üyelerimizin teveccühlerine Nail olarak başkanlık görevime devam edeceğim. Derneğimize yeni üyeler kazandırarak ısparta'daki engelli vatandaşlarımızın haklarını savunarak sosyal ve kültürel olarak gelişmelerini amaçlamaktayız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım önümüzdeki dönemde görev süresi boyunca özveri ile çalışarak engelsiz bir Isparta için mücadele etmeye devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Mehmet Ali özbey'in listesinde ise şu isimler yer aldı
1 başkan Mehmet Ali Özbey
2 Mehmet aslan
3 Hasan dinçman
4 Oğuz Selçuk Gürdal
5 Mustafa acerer
6 Ferhat Özbey
7 Muhittin Şimşek
8 Hayati Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.