U-18 Basketbol Anadolu Şampiyonası Başladı

U-18 Erkekler Anadolu Şampiyonasına ev sahipliği yapan ilimizde çapraz eşleşmeler dün oynanan maçlar ile başladı.

Yayınlanma:
U-18 Basketbol Anadolu Şampiyonası Başladı

U-18 Erkekler Anadolu Şampiyonasına ev sahipliği yapan ilimizde çapraz eşleşmeler dün oynanan maçlar ile başladı.

Müsabakalar sonunda gruptan çıkmayı başaran takımlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. Isparta’ya yolu düşen 10 ilden 16 takım ve 224 sporcudan sadece 4 takım Türkiye Şampiyonası’na gidebilecek. Hangi takımların gruptan çıkacağı yarın oynanan maçlar ile belirlenecek.

Bu sezon U-14 Kız bölge şampiyonası, U-16 Erkek bölge şampiyonası ve son olarak U-18 Anadolu şampiyonasına ev sahipliği yapan Isparta, büyük organizasyonları kaldırabilecek gücünün olduğunu Türkiye Basketbol Federasyonu’na kanıtlamış oldu.

Titizlikle böyle büyük organizasyonlara katılmak için çalışma yapan 6 Mart Spor Salonu salon amiri Utku TURAN, Isparta adına böyle güzel etkinliklerin olmasının amatör sporlarına katkısının çok olduğunu belirtti. Salonun ve sporcuların güvenliğinden sorumlu olan TURAN, işini layıkıyla yaparak bir sonraki organizasyonda da Isparta’nın tercih edilmesinin önünü açmış oldu.

MÜSABAKALARIN SONUÇLARI ŞU ŞEKLİDE;

V.A.M.O.S. 67 – 56 SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE

BORNOVA BELEDİYESİ 79 – 70 BAHÇEŞEHİR KOLEJİ B

ESKİŞEHİR BİREY KOLEJİ 67 – 56 AKHİSAR BELEDİYE

ÇAYYOLU BASKETBOL 71- 60 MANİSA BBSK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.