Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti 1500 Dakikaya Çıkarıldı

Isparta Belediyesi, şehrin farklı yerlerinde oluşturduğu Wİ-Fİ noktalarıyla öğrenci ve vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Yayınlanma:
Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti 1500 Dakikaya Çıkarıldı

Isparta Belediyesi, şehrin farklı yerlerinde oluşturduğu Wİ-Fİ noktalarıyla öğrenci ve vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Daha önce haftalık 1.000 dakika olarak uygulanan ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti 1.500 dakikaya yükseltildi.

Kaymakkapı Meydanı, Atatürk Parkı, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı, IYAŞ AVM duraklar, Kirazlıdere Restoran ile Isparta Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi Kütüphanesi olmak üzere 6 farklı noktada öğrenci ve vatandaşlar hızlı ve güvenli bir şekilde ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanabiliyorlar.

Ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, cep telefonu, tablet veya laptop üzerinden kablosuz bağlantı noktasından ‘Isparta Belediyesi Wİ-Fİ’ bağlantı noktasını seçerek, kullanıcının belirlediği şifre ile ‘Yeni Kullanıcı’ oluşturuyor.

Bu işlemin tamamlanmasının ardından ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden yararlanılabiliyor.

Daha önce haftalık 1000 dakika olarak uygulanan ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti, haftalık 1.500 dakikaya yükseltildi. Bu sayede vatandaşlar oluşturulan noktalarda ücretsiz internet keyfini daha uzun süre yaşayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.