Ülkemizi Seyehat Edecek Öğrenciler Ücretsiz Konaklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaz aylarında Türkiye’yi dolaşacak olan öğrencilerin ücretsiz konaklayabilecekleri yurtlar hakkında bilgi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2022 09:41
Ülkemizi Seyehat Edecek Öğrenciler Ücretsiz Konaklayacak

Erdoğan, yaz aylarında Türkiye’yi gezecek olan gençlerin yurtlarda ücretsiz konaklayabileceğini duyurdu ve Türkiye’yi dolaşacak öğrencilerin konaklayabilecekleri yurtlar hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Okulların tatil olmasıyla birlikte gençlerimizin yaz aylarını etkin bir şekilde değerlendirmesi için 2 uygulamayı başlatıyoruz.

İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı kurumlar gençlerimize açık olacaktır.Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi spor okullarına davet ediyoruz.Spor okulları 81 illerimizin tamamında açık olacaktır.

Yurtlarımız 15 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş grubu arasındaki evlatlarımızın ücretsiz konaklama imkanlarına sahip olacaktır” dedi.

yurt.png

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.