Ümmüşan Neneyle EL ELE Verdiler (VİDEO)

O çığlığı Ajans32’nin manşetinde duyurmuştuk geçtiğimiz hafta. Çığlığa cevap Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubu’ndan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2013 15:55
Ümmüşan Neneyle EL ELE Verdiler (VİDEO)

Isparta Kent Konseyi Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu ile El Ele Derneği Başkanlığı’nı yürüten Dt. Canan Aydın, ekibi ile birlikte iki gözü görmeyen kimsesiz Ümmüşan Nene’yi evinde ziyaret etti.




Ziyarette, 83 yaşındaki yaşlı kadının sıkıntılarını dinleyen Kent Konseyi Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu ile El Ele Derneği Başkanı Aydın, Ümmüşan Nene’nin yaralarına merhem olacaklarını söyledi.

Yaşlı kadının evini tepeden tırnağa yenileyeceklerini ifade eden Canan Aydın, ev temizliği için dernekteki bir görevlilerinin de aylık periyotlarla Ümmüşan Nene’yi ziyaret ederek, her türlü ihtiyaçlarını temin edeceklerini belirtti.

Kent Konseyi ve El Ele Dernek yönetimi olarak, kentteki yardıma muhtaç vatandaşlara umut olacaklarını dile getiren Aydın, “Isparta’da uzun süredir El Ele Derneği çatısı altında devam ettiğimiz yardım kampanyalarımızın, Kent Konseyi bünyesindeki ilk çalışmasını Ümmüşan annemizle gerçekleştirmiş oluyoruz. Annemizin her türlü ihtiyacını karşılamak ve diğer konulardaki sıkıntılarını çözmek adına elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Ümmüşan Nene’ye, ‘Evini bir gelin evi gibi yapacağız’ diyen Canan Aydın, “Kanepeleri, halıları ve evdeki kullanılamaz hale gelmiş olan tüm eşyaları yenileyeceğiz. Evin badanasını ve boyasını da bu hafta içersinde tamamlamak için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Ümmüşan Nene’ye karnının aç olup olmadığını da soran Aydın, aldığı cevap karşısında duygularını gizleyemedi.

Aydın, “Bundan böyle, artık bir elimiz Ümmüşan annemizin üstünde olacak. Evden başlayarak Ümmüşan Nene’nin her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Ekibimiz çok güzel bir ekip, bize ulaşmaları çok basit, El Ele Derdneği vasıtasıyla bizlere ulaşabilirler. Kent Konseyi olarak ilk çalışmamızı yaptık. Bundan böyle daha birçok yardıma muhtaç kişiye ulaşıp, onların tüm sıkıntılarına merhem olmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

İŞTE AJANS32'NİN DUYURDUĞU O HABER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum