Umutlar Son Haftaya Kaldı

Profesyonel futbol liglerdeki tek temsilcimiz Ispartaspor’un mücadele ettiği TFF 2.Lig Beyaz Grup bu haftaki sonuçlarla alev aldı.

Yayınlanma:
Umutlar Son Haftaya Kaldı

Ispartaspor’u evinde 2-1’lik skorla yenen Çorumspor, Şampiyonluğunu ilan etti. Çorumspor direkt olarak 1. Lige çıkmaya hak kazandı.

‘’Küme Düşme Hattı Son Haftaya Kaldı’’

Ispartaspor, son haftalarda aldığı puan ve puan kayıpları sonucunda ateş hattına geriledi. İçerde beklenmedik Batman Petrolspor ve deplasmanda alınan Çorumspor mağlubiyeti sonrası 16. Sıraya geriledik. Ispartaspor, oynadığı 35 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak 43 puan topladı.

‘’Alınan Sonuçlar Ispartaspor’un İşine Yaradı’’

Ispartaspor’un küme düşme maçı son maça kaldı. Bu hafta oynanan maçlarda küme düşme hattı alev aldı.Ateş hattında bulunan takımların temsilcimizle birlikte yenilmesi işimize geldi. Batman Petrolspor evinde Arnavutköy Belediyespor’u 1-0 yenerek puanını 45’e çıkardı ve 13. Sıraya yükseldi.
Somaspor deplasmanına giden Bursaspor mücadeleyi 5-3 kaybederek kendini ateş hattına attı. Ankaraspor, İnegölspor’u 4-0 yenerek rakibini küme düşme hattına itekledi.

‘’ Gözler Bursaspor-Nazilli Belediyespor Maçında Olacak ’’

Ligin son haftasında Nazilli Belediyespor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Her iki takımında 45’er puanı bulunuyor. Son hafta Ispartaspor’un Sivas Belediyespor’u yenmesi durumunda gözle bu maça çevrilecek. Bursaspor-Nazilli Belediyespor maçının mağlubunun küme düşme tehlikesi bulunuyor.
Ispartaspor ise deplasmanda Çorumspor’a 2-1 mağlup oldu ve son maça kalmadan matematiksel olarak da küme düşme potasına girdi.

Son haftaya girerken küme düşme potasında Ispartaspor’un yanı sıra İnegölspor, Nazilli Belediyespor, Batman Petrolspor ve Bursaspor bulunuyor.

Son haftada alacakları sonuçlar ile kümede kalacak olan takımlar belli olacak. Ispartaspor’un umudu son haftaya kalırken, diğer takımların da umutları son haftadaki maçlarında yüksek olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.