Üniversite Gençliğinden Başkan Başdeğirmen’e Sevgi Seli

Üniversite Gençliğinden Başkan Başdeğirmen’e Sevgi Seli

Yayınlanma:
Üniversite Gençliğinden Başkan  Başdeğirmen’e Sevgi Seli

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğrenci Konseyi Isparta Belediyesinin de desteklediği Gölcük Tabiat Parkında Doğa Şöleni etkinliği gerçekleştirildi. 

Etkinlikte öğrenciler gönüllerince eğlendi, doğa yürüyüşü yaptı, bisiklete bindi, kitap okudu, ip atladı, top oynadı. Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirilen Doğa Şöleni etkinliğinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, üniversite gençliğini yalnız bırakmadı. Eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte etkinliğe katılan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gençlerin isteklerini kırmadı, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Başdeğirmen, şölen alanında bulunan bir köpeği, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte severek, mama ve su verdi. 

SDÜ’lü öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geleceğin teminatı olan gençlerin her zaman yanında olduğunu dile getirdi. Coşku içerisinde bulunan gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Her şeyimiz sizlersiniz” dedi. 

Etkinliğe destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Gölcük’e öğrencilerin taşınması noktasında sponsor olan Özel Halk Otobüslerine de teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gün yaşıyoruz. Burada gerek ülkemizin dört bir köşesinden gerekse yurt dışından gelen birçok arkadaşımızla beraberiz. Bu birlik, beraberlik bizim için çok önemli. Bunu bozmamamız bizim ülkemizin daha güçlü daha dik durabilmesi için hep birlikte bu şekilde olmamızın çok büyük katkısı var.  Bu birlik ve beraberliği desteklediğiniz sürece ülkemizden hiçbir kimse bir tek çakıl taşımızı dahi alamaz.  Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Gençlerin kendi sorunlarını bire bir kendisine de aktarabileceğini söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Ben de sizlere gelirim, sizlerle bir araya geliriz sohbet ederiz. Sizler bizlere gelmek isteyin bizlerde sizleri misafir edelim. Konularınızı paylaşalım, şahsi sorunlarınız olsa da buyurun gelin. Onlara da çare bulmaya çalışalım. Belediye demek sadece, asfalt, kaldırım, temizlik demek değildir. Sosyal belediyecilik anlamında biz öğrencilerimizin yanındayız, eksiklikleri gidermek için de elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. 

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Zafer Aktaş da, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e etkinliğe verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Aktaş, “Çoğu arkadaşımız doğa harikası Gölcük’ü bilmiyordu. Hem Gölcük’ü tanıtmak, hem de öğrenci arkadaşlarımızın bir araya gelerek aktivite yapmasını istiyorduk. Isparta’yı tanıtmak amacıyla bu organizasyonu yapıyoruz. Her şeyi ücretsiz yapıyoruz. Öğrenciler çok mutlular, bizde çok mutluyuz. 3 bine yakın arkadaşımız etkinliğe katılıyor. Öğrenci konseyi olarak Şükrü Başkanımızın destekleriyle bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Isparta Belediyesinin de katkı sunduğu etkinlikten dolayı duydukları mutluluğu ve güzel bir gün geçirmenin sevincini yaşayan öğrencilerde Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Öğrenciler, “Gençleri bir araya getirmesinden dolayı öncelikle Şükrü Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir etkinliğe hepimizin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Gelmeyen, katılmayan arkadaşlarım için üzgünüm. Gölcük’e daha önce hiç gelmemiştim, Şükrü Başkanım sayesinde buraya gelmiş oldum. Gölcük, Isparta’da nadir yerlerden bir köşe, doğa harikası bir bölge” dediler. 

SDÜ Öğrenci Konseyinin Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirdiği ve 3 bine yakın öğrencinin katıldığı Doğa Şöleni etkinliğine Isparta Belediyesinin yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün de destek verdiği etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.