Üniversitelilerin En Çok Mutlu Olduğu Şehirler

Üniversitelilerin En Çok Mutlu Olduğu Şehirler

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2019 10:23
Üniversitelilerin En Çok Mutlu Olduğu Şehirler

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı, 81 ildeki, 188 üniversitede öğrenim gören 35 bin 715 öğrenciyle bir 'mutluluk' araştırması yaptı. Araştırmaya göre öğrencilerin en mutlu olduğu şehirlerin başında Eskişehir gelirken Isparta ise 11. sıra geliyor.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı, 81 ildeki, 188 üniversitede öğrenim gören 35 bin 715 öğrenciyle bir araştırma yaptı. Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri araştırmasına göre öğrenciler, öğrenim gördükleri sadece 26 şehirden memnuniyet hissediyor. Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'in haberine göre buna karşın 45 şehirde öğrencilerin memnuniyetsizliği söz konusu.

Öğrencilerin en çok mutlu olduğu şehirler ise sırasıyla şunlar: Eskişehir, Aydın, Antalya, İzmir, Çanakkale, Bursa, Muğla, Tekirdağ, Edirne, Ankara, Isparta, Trabzon, Hatay, Samsun, İstanbul-Asya, Balıkesir, Ordu, Manisa, Giresun, İstanbul-Avrupa, Kırklareli, Denizli, Adana, Kocaeli, Sinop, Mersin.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.