Ünlü Oyuncu Isparta’ya Geliyor

Sinema, TV dizileri ve tiyatro sahnelerinden tanıdığımız ünlü oyuncu Altan Erkekli 26 Kasım Cumartesi akşamı Isparta’da sahneye çıkıyor.

Yayınlanma:
Ünlü Oyuncu Isparta’ya Geliyor

Sinema, TV dizileri ve tiyatro sahnelerinden tanıdığımız ünlü oyuncu Altan Erkekli 26 Kasım Cumartesi akşamı Isparta’da sahneye çıkıyor.

Organizasyonunu gazeteci meslektaşlarımız Ömer Mazi ve Nurettin Arkan’ın yaptığı tiyatro gösterimi akşam saat 20.00’de Meydan AVM’de bulunan Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda gerçekleşecek.

Tiyatro oyuncusu Veysel Diker’in yazıp yönettiği tek perdelik iki kişilik müzikli oyun, orta oyunu geleneğinin usta temsilcileri Altan Erkekli ve Veysel Diker’in performansıyla sahnelenecek. Söz ve müziğin bambaşka bir atmosferde iç içe geçtiği güldürüyü izlemek isteyen vatandaşlar, biletlerini biletinial.com adresinden yada organizasyon ekibine telefonla ulaşarak temin edebilecek.

Daha önce Kibarlık Budalası isimli oyunla Isparta halkının karşısına çıkan ekibin Isparta sorumlusu Nurettin Arkan “Kentimize belediyemizin kazandırdığı muhteşem bir tiyatro salonu imkanını bulmuşken bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Birbirinden kaliteli oyuncuların sahne aldığı izlerken keyif alınacak oyunları seçmeye özen gösteriyoruz. İlk oyunumuza ilgi oldukça fazlaydı ve salonumuzu doldurmayı başardık. Bu defa özellikle TV’de yayınlanan ‘Bir İstanbul Masalı’ dizisinden tanıdığımız Altan Erkekli’nin sahne aldığı oyunu tercih ettik.

Oyuna 10 gün bir süre olmasına rağmen 600 kişilik salonumuzun neredeyse yarısı şimdiden doldu. Halkımızın ilgisi oldukça fazla. Biletini almak isteyen tiyatroseverler ister online olarak biletinial internet sitesinden isterlerse bana telefonla ulaşarak kolaylıkla temin edebilirler. Keyifli bir akşam geçireceklerine eminim” diye konuştu.

Arkan, tiyatro etkinliklerinin sezon boyunca devam edeceğinin de müjdesini vererek ‘Bizi takip etmeyi unutmayın’ diyerek sözlerini tamamladı.

IYAŞ AVM’de HAYRANLARIYLA BULUŞACAKLAR

Tiyatro ve sinema sanatçıları Altan Erkekli ve Veysel Diker’in oyun öncesi IYAŞ AVM’yi gezerek hayranları ile buluşacağını ayrıca Büyük Başarı Koleji’ni ziyaret edecekleri bilgisi verildi. Oyuncular oyun sonrası geceyi Isparta’da geçirecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.