Usta Varken Çırağa Gerek Yok

Usta Varken Çırağa Gerek Yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2019 17:37
Usta Varken Çırağa Gerek Yok

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, Güvercin Sevenler Derneğine gelişinde meşaleler, havai fişekler, Mehteran ekibi ve vatandaşların ‘Hadi Bir Daha’ isimli seçim şarkısını hep bir ağızdan söylemesiyle coşku içerisinde karşıladı. Günaydın, “Bu coşkulu karşılamanız, ‘Hadi Bir Daha’ demeniz benim hizmet aşkımı daha da arttırdı. Bugüne kadar ‘yapacağız’ dediklerimizin tamamını yaptık, ‘daha ne yapacaksın’ diyenlere de ‘bunları yapan daha nicelerini yapacaktır’ diyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında Muzaffer Türkeş Mahallesinde bulunan Güvercin Sevenler Derneğinde vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Günaydın’a MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen de eşlik etti.

MEŞALELERLE KARŞILANDI
Güvercin Sevenler Derneğine gelişinde meşaleler, havai fişekler, Mehteran ekibi ve vatandaşların ‘Hadi Bir Daha’ isimli seçim şarkısını hep bir ağızdan söylemesiyle coşku içerisinde karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Başkan Günaydın ayrıca dernekte güvercinleri sevdi ve “Güvercin barış, sevgi ve saygı demektir” şeklinde konuştu.

GÜNAYDIN ROL MODEL
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın vatandaşlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlanırken, programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen, ahdettiklerini, tekrar yollara düştüklerini ve kendisini iline adayan, particilik yapmayan Günaydın’ın diğer adaylar için rol model olduğunu dile getirerek, yapılan çalışmaların ortada olduğunu söyledi.

USTA VARKEN ÇIRAĞA GEREK YOK
Dikmen, konuşmasında salonun büyük bölümünü dolduran bayanlara, ‘Bir kuaföre, terziye giderken, ustasına mı, kalfasına mı gidersiniz?’, erkeklere ise ‘Kendinizi acemi berbere mi, usta berbere mi teslim edersiniz?’ sorunu yöneltirken, ‘Usta cevabını’ veren vatandaşlara “O zaman usta varken çırağa gerek yok” dedi.

BAŞKAN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRMIŞTIR
Bazı kişilerin makama değer kattığını, Yusuf Ziya Günaydın’ın da oturduğu makama değer katan bir kişi olduğunu dile getiren Dikmen, “Başkanımız şehrin marka değerini artırmıştır” görüşlerinde bulundu.

HADİ BİR DAHA DEMENİZ
HİZMET AŞKIMI ARTTIRDI
Güvercin Sevenler Derneğindeki programda bayanların ilgisinin mutluluk verici olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu coşkulu karşılamanız, ‘Hadi Bir Daha’ demeniz benim hizmet aşkımı daha da arttırdı. Bugüne kadar yapacağız dediklerimizin tamamını yaptık, ‘daha ne yapacaksın’ diyenlere de ‘bunları yapan daha nicelerini yapacaktır’ diyorum” şeklinde konuştu.

YAŞAM KALİTESİ ARTSIN İSTİYORUZ
Isparta’ya güzel unvanlar kazandırdıklarını bunlardan birisinin de yaşanabilir en iyi kent olduğunu belirten Günaydın, “Vatandaşlarımız daha güzel yaşasın, yaşam kalitesi daha da artsın istiyoruz. Bunu arttıracağız, Isparta daha güzel olacak, sevilecek. Vatandaşlarımızın ekonomik sorunlar var, bunları da aşacağız. Şehrimiz her bakımdan sevilecek. Yusuf Ziya Günaydın gelince Isparta’nın havası bile temizlendi. Yaşanabilir şehrin de üzerinde olacağız” dedi.

Şehirdeki tüm parkların yenilendiğini, yenileme çalışmaları ile yeni parkların inşasına devam edileceğini kaydeden Günaydın, kentin sosyal seviyesinin artacağını, çocuklar başta herkesin yaşama zevkinin artacağını dile getirerek, kentin yüzde 98 oranında asfaltının tamamlandığını, kalan yüzde 2’lik bölümünde bahar ayında bitirileceğini aktardı.

ISPARTA’MIZ GÜLİSTAN OLACAK
Isparta’nın ikinci isminin gül şehri olduğunu dile getiren Günaydın, “Isparta’ya gül şehri, gülistan denir. 5 milyon adet gül dikimi yapacağız, Isparta’mız gülistan olacak” dedi.

ISPARTA’MIZ MARKALAR ŞEHRİ OLUYOR
Bir adayın ‘Müze yapıyor, ekmek mi veriyor’ yönündeki eleştirisine de Günaydın, “Aday olan bir kişi böyle bir laf eder mi, bu kültürün olmadığı, bilgisizliğin hat safhada olduğunu gösterir. Şehre turizm başlayacak, şimdiden ülkenin dört bir yanından müzeyi görmeye geliyorlar. Bu gelenler şehirden alışveriş yapıyor, ekonomiye katkı sunuyor” diyerek kentin markalar şehri olacağını yineledi. Günaydın, “Isparta markalar şehri olacak dedik, işte devam eden Kitap Fuarı ile bir konuda daha ilimiz markalaştı. Isparta’mız Avrupa’da anılan bir şehir olacak. Isparta her ayını, her gününü bayram olarak geçirecek. Isparta’da aç yatan vatandaşımız olmayacak” görüşlerinde bulundu.

BİZ FABRİKA KURMAYA ALIŞTIK
Fabrikalar kuran, istihdam oluşturan, para kazanan, kazandığını Isparta’ya harcayan Türkiye’de tek belediye olduklarını ifade eden Günaydın, “Biz fabrikalar kurmaya alıştık. Yenilerini de kuracağız, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYELERİMİZE BENDEN ÖNCE OY VERİN
Isparta’yı Meclis üyeleriyle birlikte yöneteceklerini dile getiren Günaydın, “Buradaki meclis üyelerimizle kararları birlikte alacağız. Yarın sandık başına gittiğinizde Yusuf Ziya Günaydın, meclis üyeleri ayrımına gitmeyin. Meclis üyelerinde de istediğimiz sayıya ulaşmamız gerekiyor. Meclis üyelerimize benden önce oy verin. Milliyetçi Hareket Partisi amblemi, 3 hilale oyunuzu basacaksınız, kararlarımızı daha kuvvetli alacağız. O zaman engelcileri ezer geçeriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.