Uyuma İhbar Et!

Uyuma İhbar Et!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2019 23:57
Uyuma İhbar Et!

Isparta Emniyet Müdürü Metin Akay, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen, tamamen yerli ve milli bir yazılımla gerçekleştirilen, ‘UYUMA’ isimli projesinin kentte daha fazla kullanımının aktifleşmesi gerektiğini söyledi.

Isparta’nın terör olayları konusunda ciddi sıkıntıları bulunmayan bir il olduğuna değinen İl Emniyet Müdürü Akay, ülkede terör tehdidinden sonra gelen konunun uyuşturucu olduğunu ve bu konuda teşkilat olarak önemli çalışmalar yapıldığını kaydetti. Akay ayrıca, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen, tamamen yerli ve milli bir yazılımla gerçekleştirilen, ‘UYUMA’ isimli projesinin de kentte daha fazla kullanımının aktifleşmesi gerektiğinin altını çizdi.

ZEHİR İHBARINI YAPANLARIN KİMLİKLERİ GİZLİ KALIYOR
Yürütülen proje kapsamında, Google Play Store ve Apple sanal mağazalarında geliştirilen uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor ve UYUMA Uygulaması ile ihbarda bulunulabiliyor.

Uygulamanın önemli özelliklerinden birinin, bildirim yapanın kimlik bilgilerinin gizli kalması, bildirim yapanın numarasının görünmeyeceği ve soruşturmanın hiçbir aşamasında üçüncü kişiler tarafından bilinmeyecek olması olarak ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.