Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Tutuklandı

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2019 14:23
Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yalvaç Tokmacık köyünde yasa dışı kenevir ektiği belirlenen 2 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Isparta İl Jandarma komutanlığı, uyuşturucu ile mücadeleye yapılan çalışmalar sonucu, Yalvaç Tokmacık köyünde ikamet eden iki şahsın uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti / uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasa dışı kenevir bitkisi ekimi yaptıkları bilgisi aldı.

Bu kapsamda, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik üç ev ve eklentilerinde yapılan aramalar neticesinde; 711 gram kubar esrar, 262 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir bitkisi tohumu, 1 adet hassas terazi, 4 adet ruhsatsız ev tüfeği, 14 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerden; R.B (41) isimli şahıs tutuklandı ve S.B.(67) isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.