Uyuşturucu Yetiştirmek İçin Özel Oda Hazırlamış

Uyuşturucu Yetiştirmek İçin Özel Oda Hazırlamış

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2020 11:11
Uyuşturucu Yetiştirmek İçin Özel Oda Hazırlamış

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yapılan operasyonda H.Ö. isimli şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonlarda, yakalanan şüpheli şahsın ikamet aramasında; 40 Kök Hint Keneviri, 181,7 gram Esrar Maddesi, 600 gram Kenevir Tohumu, Kenevir yetiştirmek için aydınlatma sistemi ile birlikte alüminyum folyodan hazırlanmış özel oda, Kenevir yetiştirmek için alüminyum folyo ile tüp haline getirilmiş 140 adet saksı, 1 adet uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan APARAT ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağalama”, “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” ve 2313 SKM suçlarından işlem yapıldı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ