Uyuşturucuya Geçit Yok: 26 Kişi Yakalandı

Uyuşturucuya Geçit Yok: 26 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2021 15:28
Uyuşturucuya Geçit Yok: 26 Kişi Yakalandı

Isparta polisi son 10 günde düzenlediği operasyonlarda Uyuşturucu madde bulundurmak-kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçlarından 26 şahsı yakalayarak adli mercilere teslim etti.  

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler uyuşturucuyla mücadele kapsamında titiz çalışmalarına devam ediyor. Isparta polisi son 10 gün içerisinde düzenlediği çeşitli operasyonlarda Uyuşturucu madde bulundurmak-kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçlarından 26 şahsı yakalayarak adli mercilere teslim etti.

Isparta emniyetinden yapılan bilgilendirme; “Isparta İl Emniyet Müdürlüğünce İl merkezi ve ilçelerde, 11 Eylül – 20 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Bulundurmak- Kullanmaktan ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçlarından 26 şahıs yakalanmıştır.Operasyonlarda yapılan aramada; 193,4 gr uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli narkotik madde,  2440 kullanımlık halisinojen narkotik madde, 12 adet uyarıcı nitelikli hap, 1 adet Hassas Terazi, Çok sayıda uyuşturucu kullanımında faydalanılan aparat ele geçirilmiştir. Operasyonlar kapsamında yakalanan 4 şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış olup, 2 şahıs hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ