Vaka Sayıları Artıyor

Tam 2 yıldır hayatımızda olan koronavirüs salgını kapsamında Isparta'da bugün itibariyle toplam vaka sayısı 600'den 560'a düştü.Günlük vaka sayılarında ise yine düşüş yaşanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2022 16:52
Vaka Sayıları Artıyor

2 yıldır hayatımızda olan koronavirüs salgını kapsamında Isparta'da bugün itibariyle toplam vaka sayısı 600'den 560'a düştü.Günlük vaka sayılarında ise yine düşüş yaşanıyor.

Bir hafta önce günlük vaka sayıları 60 olan Isparta'da bugün itibariyle sayı 65'e yükseldi. Son bir hafta içinde Isparta'daki hastanelerde koronavirüs salgını nedeniyle ölen olmadı.Koronavirüs salgınının görüldüğü ilk günden bu güne kadar ise Isparta'da yaklaşık 102 bin pozitif vaka görüldü.2 yıllık pandemi sürecinde ise kentte bin kişi hayatını kaybetti.

Öte yandan hem il yöneticileri hem de uzmanlar koronavirüs salgının yayılımının önlenmesi noktasın maske mesafe hijyen ve aşı konusunda vatandaşların hassasiyet göstermesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.