Vali Fiyatları Düşürdü, Bazı Fırıncılar Uymadı

Isparta’da özel üretimli ekmeğin fiyatı Vali Ömer Seymenoğlu tarafından 7,5 TL’den 5 TL’ye düşürüldü. Ancak an itibariyle bazı fırınların bu kurala uymadığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2022 12:38
Vali Fiyatları Düşürdü, Bazı Fırıncılar Uymadı

Isparta’da özel üretimli ekmeğin fiyatı Vali Ömer Seymenoğlu tarafından 7,5 TL’den 5 TL’ye düşürüldü. Ancak an itibariyle bazı fırınların bu kurala uymadığı öğrenildi. Vatandaşlar İl Gıda ve Tarım Müdürlüğü’nü denetlemeye davet etti. 

Isparta’da yaklaşık 1 hafta önce Ticaret ve Sanayi Odası’nın kararıyla ev ekmeğinin (özel amaçlı üretim) fiyatı 5 liradan 7.5 liraya yükseltilmişti. Bu kararın ardından Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığındaki komisyon fiyatın geri çekilmesini içeren bir karara imza attı.Buna göre bugünden itibaren Isparta’da ev ekmeği yeniden 5 liradan satışa sunulacaktı. Ancak merkez de bazı fırınların bu kurala uymadığı öğrenildi.

Alınan bilgiler doğrultusunda vatandaşlar valiliği ve ilgili müdürlüğü denetime davet etti. 

FIRINCILAR BAKKAL VE MARKETLERE EKMEK GÖTÜRMEYECEK

Öte yandan fırıncılar bugün flaş bir karara imza atarak, artan maliyetler nedeniyle bakkal, market, üç harfli zincir mağazalar ve dönercilere ekmek götürülmeyeceğini açıklamıştı. Ekmek satışları sadece fırınlardan olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum