Vali Günaydın İş Adamlarıyla Buluştu

Vali Günaydın İş Adamlarıyla Buluştu

Yayınlanma:
Vali Günaydın İş Adamlarıyla Buluştu

VALİ GÜNAYDIN: “İLİMİZ İHRACATINDA HEDEF 300 MİLYON DOLAR OLMALI” Isparta’da bulunan her meslek grubuyla bir araya gelip toplantılar düzenleyen Vali Şehmus Günaydın son olarak Ispartalı sanayici ve işadamlarıyla buluştu. Isparta Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya Isparta’da faaliyet gösteren çok sayıda işadamı katıldı. Toplantıda işadamları ile görüş alış verişinde bulunan Vali Günaydın iletilen talep ve önerilerin çözümü konusunda ilgililere talimat verdi.

“BİRBİRİMİZE DAHA FAZLA KENETLENMEMİZ GEREKİYOR”

Toplantının açılış konuşmasında 15 Temmuz hain kalkışmasından sonra yapmış olduğu konuşmaları hatırlatan Vali Günaydın “Hep şunu söylüyordum. Bu hain kalkışmadan sonra artık millet olarak birbirimizi daha fazla sevmemiz, birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerekiyor. Birde gelecek nesillerimizin daha rahat etmesi, daha huzurlu olmaları ve ekonomik olarak daha müreffeh bir hayat sürdürebilmeleri için, artık eskisinden daha çok çalışmalıyız, eskisinden daha çok üretmeliyiz demiştim.” dedi. 

HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLMA AZİM VE KARARLILIĞINDAYIZ

Vali Günaydın konuşmasında ayrıca “ Hükümetimizin son yaptığı değişikliklerle birlikte sizlere sağlanmış olan avantajların ve imkânların neler olduğunu İş-Kur Müdürümüz ve SGK Müdürümüz, geçen hafta yaptıkları toplantılarda sizlere aktarmışlardı. Tabi bundan sonra işadamlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Sizlerin sorunları bizler için önemli. Bu sorunların çözümü konusunda da Isparta’da başta ben Valiniz olarak diğer çalışma arkadaşlarımız her zaman sizlerin yanında olma azim ve kararlılığındayız. Bu nedenle herhangi bir sıkıntınız olduğu zaman sadece bu toplantıları beklemeniz gerekmiyor. Çözemediğiniz herhangi bir sorununuz olduğu zaman ilgili kurum müdürlerimize direkt gidebilirsiniz. Eğer burada çözümü olmaz ise bana gelebilirsiniz. Sorun ilimizin imkânlarıyla çözülebilecekse burada çözeriz, eğer ilimiz dışındaki imkânları kullanmamız gerekiyorsa bu şekilde çözebiliriz diye düşünüyorum.” dedi.

“İHRACATIMIZI 300 MİLYON DOLAR YAPALIM”

Konuşmasının sonunda ise Vali Günaydın, “ Artık daha fazla üretme, daha fazla çalışma, daha fazla ihracat yapma zamanı. Geçtiğimiz günlerde ihracat yapan işadamlarıyla bir araya gelmiştik. Bu yılki ihracat rakamımızı çok yüksek tutuyoruz. İnşallah bu hedefimizi tutturacağız diye düşünüyorum. Geçen sene bütün olumsuzluklara rağmen ihracatımız yaklaşık 230 Milyon Dolar olarak, bir önceki seneye göre artış gösterdi. Tabi bu da yetmez, bu sene 300 Milyon Dolar yapalım inşallah.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.