Vali Günaydın'a Öyle İçten Sarıldı Ki...

Vali Günaydın'a Öyle İçten Sarıldı Ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2016 19:58
Vali Günaydın'a Öyle İçten Sarıldı Ki...

Vali Şehmus Günaydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Isparta Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Engelliler Meclisi Başkanı Ramazan Erdoğan başkanlığındaki heyet Vali Günaydın’a yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek görüş alış verişinde bulundu.Görüşmede konuşan Vali Günaydın, Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmenin ve bu yöndeki projeleri hayata geçirmenin toplum olarak herkesin görevi olduğunun altını çizerek, Ülkemizin son 15 yılda engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda çok ciddi gelişmeler kaydettiğini belirtti. Vali Günaydın konuşmasında “Günümüzde engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarda herkesin üzerine düşeni yapması için valilik olarak bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin birçok alanda elde ettiği başarılar her türlü takdirin üzerindedir.” dedi.

vali-ziyaret.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum