Vali Ispartaspor'a Maaşından 20 Bin TL Verecek

Isparta Valisi Memduh Oğuz Kendi maaşından Ispartasporlu futbolculara galibiyet 20 Bin TL prim verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 19:02
Vali Ispartaspor'a Maaşından 20 Bin TL Verecek

Isparta Valisi Memduh Oğuz Kendi maaşından Ispartasporlu futbolculara galibiyet 20 Bin TL prim verecek.

Ispartaspor yönetimi, teknik heyet ve sporcular Vali Oğuz ‘u makamında ziyaret ettiler. Vali Oğuz yaptığı konuşmada “ Bir spor klubü ancak o ilin ve ilçenin ilgilenmesiyle yaşar. O il sahip çıkmazsa benimsemezse kulup ayakta duramaz. İşte Trabzonspor halk kulubu benimsemiş ve bugün şampiyonluğa oynuyor. Gördüm kadar Isparta halkı bütünü ile spor ile bütünleşmemiş. Ispartaspor maddi sıkıntılar çekiyor, Futbolculara seslenerek alın teriyle bilek gücüyle Pazar günü oynanacak Gümüşhanespor maçını kazanın. Ispartaspor’a kimse sahip çıkmamış filanca sahip çıktı diye sözler ortada dolanıyor. Buna haydi bee derim. Ben sizlerle tanışmak için bu toplantıyı yaptım. Eğer bu maçı kazandığınız takdirde kendi maaşımdan 20 Bin TL sizlere vaad ediyorum. Bu galibiyet primi değil, benim size bir desteğim olarak bunu görün. Herşeyden önce sizler benim çocuklarımsınız. Size yardım etmek istiyorum, onun için cebimden maaşımdan karşılıyorum. Benim gücüm bu kadar”dedi.

Ayrıca Vali Oğuz, Teknik Direktör olan Metin Ersan’a “Bu 20 Bin TL’yi adil olarak dağıtmalısınız. Çünkü bu formuyı inançla hakkıyla ıslatan çocuklara vermelisiniz. Ispartaspor’un düşmesini istemiyorum. Eğer bu sene düşmezseniz gelecek sene mutlaka şampiyonluk için oynarsınız. Ben görev yaptığım illerde ve ilçelerde çok şampiyonluk gördüm ve destek verdim. Siz sporcuların tek görevi muntazam antreman yapmak ve mücadele etmektir. Eğer düşerseniz ben sizden daha fazla üzülürüm. Siz isterseniz galip gelebilirsiniz. Her şeyde torpil olur fakat sporda torpil olmaz. Sizlere güveniyorum ve her zaman yardımcı olacağım” dedi.

Ispartaspor Kulübu başkanı Selçuk Tık ise “Takımın bu durumuna göz göre göre düşmesine gönlümüz kabul etmedi. Gümüşhanespor’u yenerek ligde kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizi kabul ettiğiniz ve destekleriniz içşn teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum