Vali Memduh Oğuz Görevine Başladı

Kırklareli’e tayin olunan eski Vali Ali Haydar Öner’in yerine merkez valilerinden Memduh Oğuz bugün Isparta’ya gelerek göreve başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 17:30
Vali Memduh Oğuz Görevine Başladı

Merkez Valiliğinden Isparta'ya atanan Vali Memduh Oğuz, Isparta'ya gelerek görevine başladı.

Eşi Canan Oğuz ile birlikte gelen Vali Oğuz, Valilik binası önünde karşılama törenine katıldı. Yağmur yağışı altında gerçekleştirilen törende Oğuz, herkesin elini sıktı ve son olarak polis mangasını selamladı.

Vali Oğuz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta'yı Türkiye'de bilmeyen, tanımayan kimsenin olmayacağını belirterek, ''Isparta, meşhur ve herkesçe bilinen bir vilayetimizdir'' dedi.

1988-1991 yılları arasında Burdur Valisi olarak görev yaptığını ve bundan dolayı da bu yöreyi tanıdığını söyleyen Oğuz, 1982 yılında da mülkiye müfettişi olarak geldiği Isparta'yı teftiş ettiğini bildirdi. Isparta'yı yakından bildiğini ancak Isparta'nın gelişen bir il olması nedeniyle yeni kalkınmalarıyla bilmediğini aktaran Oğuz, ''Isparta süratle koşan bir atlete benziyor. Bu atletin hızını kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz'' diye konuştu.

Isparta’yı tanıyor musunuz sorusuna ise şu cevabı verdi:
“ Isparta’yı tanımayan var mı? Herkes gibi bende Isparta’yı tanıyorum. Çünkü 1988-1991 yıllarında Burdur Valiliği yaptım. 1982 yılında Mülkiye Müfettişi olarak Isparta’ya geldim. Isparta’nın bütün ilçelerini tek tek gezmiştim. Onun için Isparta’yı çok iyi tanıyorum. Aldığım bilgilere göre Isparta son zamanlarda gelişmiş bir il olarak görünüyor. Bizde Isparta’ya hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.