Vali Memduh Oğuz 'Isparta Örnek Bir Şehir'

Isparta Engelliler Platformu tarafından Tuhafiyeciler Sitesi önünde yardım kermesi açıldı.

Yayınlanma:
Vali Memduh Oğuz 'Isparta Örnek Bir Şehir'

Hafta sonu açılan kermese, Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı ve Isparta Engelliler Platformu Başkanı Kadir Dal, Engelliler Platformu Başkan Yardımcıları Mahmut Bülbül, Canan Aydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes açılışını gerçekleştiren Vali Memduh Oğuz, açılışa katılan vatandaşlara kendi elleriyle pilav ve helva dağıttı. Oğuz ayrıca, Isparta’nın her konuda olduğu gibi engellilere ilgi gösterme konusunda da örnek bir vilayet olduğunu söyledi

Vali Memduh Oğuz, kermes açılışında yaptığı konuşmasında ise;  “Çok memnun oldum. Engellilere yönelik ne yaparsak az ama yerinde olur. Bugünkü etkinlikte çok güzel. Katılım da çok fazla. Her sosyal kesimden, her yaştan insanlar buradalar. Artık Isparta her konuda olduğu gibi engellilere ilgi gösterme konusunda da örnek bir vilayet. Bu beni çok mutlu ediyor” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; “Halkımızın kermese katılımı ve sevecenliği gayet güzel. Böyle kermesler sayesinde insanlar arasında kaynaşma ve dostlukta sağlanmış oluyor. Aslında anlamı da bu olmalı. Güzel bir gün yaşanıyor. Katılımlardan bende memnunum. Halkımıza katılımdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Engelliler Platformu Başkanı Kadir Dal; “Engelliler engelsiz yaşam standartlarını yükseltmek ve yaşamlarına katkıda bulunmak için bu platformu oluşturduk. Valimize, Belediye Başkanımıza ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda Isparta’yı daha yüksek dereceye ulaştırıp, engellilerin toplumda rahatça yaşamalarına katkıda bulunursak mutlu oluruz. Bundan sonraki daha büyük çalışmalara ortak olmayı umut ediyoruz” diye konuştu

Kermese Isparta Engelliler Platformuna, Elele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sosyal Hizmet Derneği, Yürüme Engelliler ve Yaşam Derneği, Ortopedik Engelliler Derneği ve Türkiye Görme Engelliler Derneği destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.