Vali Memduh Oğuz Nikah Şahidi Oldu

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Umut Evi'nde kalan Sevda Meydan ile Hüseyin Seçkin'in nikahında şahitlik yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2011 20:59
Vali Memduh Oğuz Nikah Şahidi Oldu

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Umut Evi'nde kalan Sevda Meydan ile Hüseyin Seçkin'in nikahında şahitlik yaptı.

Umut Evi'nde düzenlenen nikah törenine, Vali Memduh Oğuz, Vali Yardımcısı Tahir Demir, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli, damadın anne ve babası ile genç çiftin yakınları katıldı.

Vali Oğuz, nikah öncesi yaptığı konuşmada, Sosyal Hizmetler Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından konunun kendisine bildirildiğini belirterek, ''(Hayırlı bir işimiz var) dediler. Umut Evi'nde kalan Sevda kızımıza talipli olduğunu ve onu istemeye geleceklerini, akabinde de nişan yapacaklarını bana söylediler. Bu iş hemen böyle olmaz dedim, mademki biz kız eviyiz, kız evi naz evidir. Söz, nişan yapılsın ama nikahta isteriz dedim'' diye konuştu.

Sevda ve Hüseyin çiftinin nikah şahitliğini Vali Memduh Oğuz, Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Melek Gök ve ev sahibi Hasan Hüseyin Tunçbilek yaptı. ''Yuvayı dişi kuş yapar'' diyen Vali Oğuz, nikah defterini Sevda'ya verdi.

Sevda Seçkin, yaptığı konuşmada, Hüseyin Seçkin'le görümcesi sayesinde tanıştıklarını belirterek, birbirlerini severek mutlu bir yuva kurmaya karar verdiklerini söyledi. Seçkin, yardımları için Vali Oğuz'a teşekkür etti.

Özel bir sektörde çalıştığını belirten Hüseyin Seçkin de, ''Çok sevinçliyim, ona çok iyi bakacağım, birlikte mutlu bir yuva kuracağız. Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum, bizi hiç yalnız bırakmadı. Allah ondan razı olsun'' diye konuştu.

Çiftin düğün töreninin 26 Haziranda yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.