Vali Memduh Oğuz'dan İşsiz Bayanlara Öneri

Isparta Valisi Memduh Oğuz, yüksek lisans yaptığını ve işsiz olduğunu söyleyen Sevilay Erhan'a (34) mahalledeki kadınlarla organize olup bir proje merkezi kurmasını tavsiye etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 16:48
Vali Memduh Oğuz'dan İşsiz Bayanlara Öneri

Isparta Valisi Memduh Oğuz, yüksek lisans yaptığını ve işsiz olduğunu söyleyen Sevilay Erhan'a (34) mahalledeki kadınlarla organize olup bir proje merkezi kurmasını tavsiye etti. Oğuz, böyle bir projeye hem kaynak, hem de yer olarak sonuna kadar destek olacağı sözünü verdi.

İşletme mezunu olan ve yüksek lisans yapan Erhan, önceki gün Fatih Aile Sağlığı Merkezi açılışı sonrasında Vali Memduh Oğuz ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e işsiz olduğunu belirterek bu konuda yardım istedi.

Bunun üzerine Oğuz, bir çözüm önerisi olarak sadece ferdi değil, mahalleli bayanlara da istihdam sağlayacak bir proje hazırlanmasını önerdi.

Oğuz, "Sonra da sayın vekillerimize diyelim 'biz böyle bir proje hazırladık, kaynak bulun. ' Bunun için mahalleli kadınlar organize olacak. Böyle tek tek herkese iş bulmak zor olacak. " dedi.

Oğuz, mahallede oluşturulan bir birimde proje üretilmesini, Erhan'dan da bu proje merkezinin başında oturmasını istedi. Oğuz, böyle bir proje getirmeleri halinde hayata geçirilmesi konusunda bayanlara her türlü desteği vereceği sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.