Vali Oğuz Isparta'daki 100 Gününü Değerlendirdi

Isparta Valisi Oğuz, Isparta'daki 100 gününü değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2011 13:17
Vali Oğuz Isparta'daki 100 Gününü Değerlendirdi

Isparta valisi Oğuz 100 gününü degerlendirdi ve ekledi ",Hiç ayırım yapmadan, siyasi ayırım yapmadan herkes Isparta Valiliğine yardımcı olmaya çalışıyor. Herkes bize destek olmaya çalışıyor. Kamuoyunun desteğini alıyoruz.

Vali Oğuz '' ben bu 100 günlük süre içerisinde Isparta’yı tanıdım. Tüm ilçelerini ziyaret ettim. Yaklaşık 50 köyü de ziyaret etme imkanım oldu. 450 randevuya da makamında evet demişim. Bu 450 kişi değildir. İçerisinde bazen 20 ve 30 kişinin olduğu gruplarda oldu. Isparta’da engelleyici, hoş olmayan bir şey görmedim. Bunu samimiyetimle söyleyebilirim. Hiç ayırım yapmadan, siyasi ayırım yapmadan herkes Isparta Valiliğine yardımcı olmaya çalışıyor. Herkes bize destek olmaya çalışıyor. Kamuoyunun desteğini alıyoruz. Bizde bunu il müdürü arkadaşlarımızla beraber hizmete dönüştürmeye çalışıyoruz." dedi
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.