Vali Oğuz Sizlerin Destekçisiyim

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Memduh Oğuz, gazeteciler ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Vali Oğuz Sizlerin Destekçisiyim

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Vali Memduh Oğuz, gazeteciler ile bir araya geldi

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Cengiz Ata, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Kazım Tamer Acartürk, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Acar ve basın mensupları katıldı.

“KAMU GÖREVİNDEN HİÇBİR FARK YOK”
Vali Memduh Oğuz yaptığı konuşmasında ise;  “Basın bir toplumun sesi, gözü, kulağıdır. Sizler sayesinde biz yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza duyurabilmekteyiz. Sizler sayesinde vatandaşlarımızın sorunlarından haberdar olabilmekteyiz.

Sizler kamu görevlisi değilsiniz ama yaptığınız iş kamuyu bilgilendirmek olduğu için bir kamu görevinden hiçbir farkı yoktur. Sadece, özlük haklarınız özel şirketlere aittir. Onun için aramızda bir ayrılık söz konusu değildir. Bizler projeleri uygulayan sizler de topluma anlatan, ulaştıranlarsınız. Yani aramızdaki fark sadece bu.

Her şeyde olduğu gibi bu işte de doğruluk çok önemlidir. Bu işin kutsalı da her yerde ve şekilde gerçeği söylemek ve yazmaktır. Onun için doğru bilgiye ulaşma konusunda her zaman sizlerin yanındayım ve sizlerin destekçisiyim. Doğrudan hiçbir zaman zarar gelmez. Isparta basınının da doğruları yazdığından eminim” dedi.

“DOĞRU BİLDİKLERİMİZİ YAZMAKTAN ASLA ÇEKİNMEDİK”
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Acar ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Bizler doğru bildiklerimizi bu zamana kadar yazmaktan asla çekinmedik, bundan sonra da çekinmeyeceğiz. Ancak, ben burada şunu söylemek istiyorum ki, gazeteciler kalemlerini şahsi menfaatleri için kullanmamalıdır. İçimizde bunu yapanlar olabilir, onları da esefle kınıyoruz” dedi.

Vali Memduh Oğuz, toplantının sonunda toplantı salonunun kapısının önünde konuşlanarak tüm gazetecilerin Gazeteciler Gününü bir kez daha kutlayarak onları tek tek tebrik etti ve valilikten uğurladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.