Vali Oğuz'dan Günaydın'a İadeyi Ziyaret

Vali Memduh Oğuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a iadeyi ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2011 11:29
Vali Oğuz'dan Günaydın'a İadeyi Ziyaret

Vali Memduh Oğuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde karşılıklı iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.

Vali Memduh Oğuz’u Belediye Başkanlığı ziyaretinde bina girişinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve birim müdürleri karşıladı.

Belediye Başkanlığında ziyaretleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Vali Memduh Oğuz; “Benim Isparta Valiliği görevine başlamam dolayısıyla yaptığınız nazik ziyareti iade etmek üzere geldim” dedi.

Vali Oğuz; “Başladığım Isparta Valiliği görevim münasebetiyle sizinle müşterek mesai sarf edeceğimiz için buradayım. Aynı zamanda bugünden sonra daha da başarılı müşterek hizmetler diliyorum. Ayrıca şahsınızda Isparta halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Çünkü Belediye Başkanlarımız aynı zamanda halkının temsilcileridir.

Isparta’da bugüne kadar fevkalade güzel çalışmalar yapılmış, inşallah bundan sonra birlikte daha güzel çalışmalar yaparız. Bu yeni dönemde verimli, başarılı, huzurlu ve sağlıklı çalışmalar yapmamız dileğiyle, sizlere en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; “Vakit geçirmeden bizleri ziyaret etmeniz bizi ziyadesiyle memnun etti, bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizinle birlikte, sizlerinde fikrini alarak güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır. İnşallah Isparta’mız için her şey hayırlı olur” dedi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.