Vali Oğuz'dan ITSO'ya Ziyaret

Isparta Valisi Memduh Oğuz, bir ilin kalkınmasında işadamlarının büyük önem arzettiğini belirterek, onlar kazandığı takdirde herkesin kazanacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2011 11:29
Vali Oğuz'dan ITSO'ya Ziyaret

Isparta Valisi Memduh Oğuz, bir ilin kalkınmasında işadamlarının büyük önem arzettiğini belirterek, onlar kazandığı takdirde herkesin kazanacağını söyledi.
    
Oğuz, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
    
Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, iş adamlarını önemsediklerini kaydetti. Kendilerinin tüccarları sevdiklerini, onların zeki ve çalışkan insanlar olduğunu ifade eden Oğuz, bir ilin kalkınmasında da iş adamlarının etkin rol oynadığını savunarak, ''İşadamları kazanırsa herkes kazanır'' dedi.
    
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın da Isparta'nın kalkınması adına önemli adımlar attığını belirten Oğuz, Valilik olarak kendilerinin de gereken desteği vereceklerini bildirdi. İşadamı dostlarını Isparta'ya davet ederek, Ispartalı işadamlarıyla buluşturacağını söyleyen Oğuz, ''Hep birlikte elimizden ne gelirse yapacağımızın garantisini verebilirim'' diye konuştu.
    
ITSO Başkanı Kaçıkoç da, Organize Sanayi Bölgesi'nin geliştirilmesi ve girişimci çekilmesi konularında yoğun çabalar gösterdiklerini kaydetti. İhracatı geliştirmek için de çeşitli ülkelerle diyalog içinde olduklarını söyleyen Kaçıkoç, ''ilimizin ihracat rakamları ortada. İhracatımızın artırılması yönünde elimizden geleni yapıyoruz. Körfez büyükelçilerini ilimize davet ettik. İran ile geliştirdiğimiz diyalog sayesinde iki yılda İran'a ihracatımız arttı. Avrupa ülkeleriyle de görüşüyoruz ama hedefimiz Körfez ülkeleri. Körfez ülkeleriyle bağlantılarımızı güçlendirip, ticari diyaloglarımızı artırmak istiyoruz'' dedi.
    
Kaçıkoç, ITSO olarak sanayi alanında olduğu kadar eğitim ve sağlık alanlarındaki projelere de destek verdiklerini bildirdi.
    
Kaçıkoç, ziyaret sonunda Vali Oğuz'a Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin rozetini taktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.