Vali Öner Siyaset Kurbanı mı oldu?

15 Aralık 2010 tarihinde yayıMlanan Valiler kararnamesinde Isparta Valisi Ali Haydar Öner beklenmedik bir şekilde Kırklareli’ne tayini Isparta’da şok etkisi yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2010 17:08
Vali Öner Siyaset Kurbanı mı oldu?

2008 yılından beri Isparta da görev yapan ve yaptığı icraatlarla taktir toplayan Öner’in neden tayin olduğu akıllarda soru işareti bıraktı.

Geldiği günden itibaren Isparta’nın en önemli sorunları masaya yatıran, (örnek: Hava kirliliği, Eğirdir Gölü çevresinin temizlenmesi, Davraz kayak merkezinde 3. teleferiğin konulmasın, eğitim-sağlık sorunlarının çözümlenmesi, Gölcük krater gölünün düzenlemesi ve ıslah çalışmaları, 12 ilçe ile yakın ilişki, şehrin alt ve üst yapı çalışmalarında verdiği destek) ve bir çok sorunu çözen Vali Ali Haydar Öner’in genel seçimlere sayılı günler kala Başarılı bir şekilde görev yaptığı Isparta’dan atamasının yapılması acaba siyasi bir kararmıdır? Diye insanların aklında kuştu uyandırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum