Vali Öner'den Futbolculara Moral Yemeği

Vali Ali Haydar Öner, Trabzon Yalı Spor galibiyetinden sonra teknik ekip ve futbolculara moral yemeği verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2010 18:17
Vali Öner'den Futbolculara Moral Yemeği

İlimize geldiği günden beri, tek profesyonel takımımız olan Ispartaspor'a zor ve sıkıntılı günlerinde her zaman maddi ve manevi olarak destek vererek sahip çıkan Vali Ali Haydar Öner, Trabzon Yalı Spor galibiyetinden sonra teknik ekip ve futbolculara moral yemeği verdi.

Gökçay Kervansaray Restorantta verilen yemeğe Hanımefendi Saadet Şen Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, İl Gençlik Spor Müdür Vekili Fatma Uçarlar, Isparta Spor Kulübü Eski Başkanlarından Efsane Başkan Atakan Yazgan, Yönetici Mustafa Yavuzöz, Kulüp Müdürü Kamil Oral, Teknik Direktör Soner Büyükergün başta olmak üzere tüm teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen yemek sonrasında Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Saadet Şen Öner tarafından futbolculara moral ve motivasyon eğitimi semineri verildi.

Başarmak için önce inanmamız gerektiğini belirten Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Saadet Şen Öner; “Önce beynimiz ve kalbimizle kendimiz inanacağız. Bu gün yaşadıklarınız sizleri güçlendirecek. Bir gün oradan buradan teklif aldığınızda dönüp bu günler için dua edeceksiniz. Her şeye rağmen sahaya çıktığınızda bunca şeye rağmen bu noktadaysanız, sahaya çıktığınızda yeşilin kokusu başınızı döndürüyor olmalı, koşarken başka hiçbir şey düşünmüyor olmalısınız, ne kömür, ne fatura, işte buna aşk diyoruz” dedi.

Muay Thai Milli Takımına motivasyon eğitimi semineri verdiğini hatırlatan Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Saadet Şen Öner; “Arkadaşlar biz millet olarak çok sıkıntılı günler yaşadık. Kurtuluş mücadelemizde un yok, mum yok, yiyecek hiçbir şey yok. Sadece ağaç kabuğu yiyerek mücadele eden atalarımız, sebze ve meyve yiyemedikleri için genç yaşlarda dişleri dökülmüş bir vaziyette bu ülkeyi kurtarmışlar. Atatürk Mersin’de hastaların tedavi edildiği bir çadırda inceleme yaparken yaveri, ‘Efendim, ilaç yok, yara bandı yok, halk çok zor durumda’ dediğinde, Büyük Önder Atatürk şöyle diyor, ‘Bir yolu var ve ben bu yolu mutlaka bulacağım’ diyor. Bizde Atatürk gibi düşüneceğiz ve bir yolunu bularak başaracağız. İşte bu gün İsveç’te çocuklar yetiştirilirken çocuklara ‘Atatürk gibi düşün’ diyorlar. Başarmak için bir çıkış yolu var, başarı yolunu Atatürk gibi düşünerek bul diyorlar.

Edison ampulü bulabilme yolunda 999 kere başarısız olmuş, ama vazgeçmemiş. Sonuca ulaşmak için bizlerde vazgeçmeyeceğiz. Muay Thai Milli Takımının dünya şampiyonası öncesinde yaşam koçluğunu yaptım. Hocalarının söylediklerine göre o güne kadar hiç madalya alamamışlar. Üç gün süren eğitim sonrasında o güne kadar hiç madalya alamayan sporcular 15 tane madalya alarak takım halinde dünya birincisi oldular, yani inandılar” dedi.

‘Sayın Valimize ve Hanımefendiye futbolcularım adına çok teşekkür ediyorum’ diyen Teknik Direktör Soner Büyükergün; “Sayın Valimiz bizlere her zaman sahip çıktı. Çocuklara maddi ve manevi olarak her zaman destek oldu. Kendisine şükranlarımızı arz ediyoruz.

Gördüğünüz gibi her zaman olduğu gibi burada sadece Yönetici Mustafa Yavuzöz ve Kulüp Müdürümüz Kamil Oral var, başka kimse yok. Isparta halkı bu takıma bir şekilde sahip çıkmalıdır. Bu 18 tane genç Ispartalı delikanlı ellerinden geleni yapıyorlar. Isparta’nın başarısı için canla, başla mücadele ediyorlar. Onları alınlarından öpüyorum. Amacımız bu yıl ligde kalmak, sonra da seneye şampiyonluğa oynayacak yeni bir takım yaratmak. Ama bir şekilde bu çocuklara sahip çıkılmalı.

Hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Dünya artık bu şekilde çalışıyor. En büyük takımlar bu şekilde uzmanlar tarafından motive edilmektedirler. Çocuklar bu güzel seminerden gereken dersi çıkaracaklardır” dedi.

Takım Kaptanı Kasım Baş; “Biz takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Valimiz her zaman bizi yalnız bırakmadı. Hiçbir yetkili maçımıza gelmezken, o her zaman yoğun işlerine rağmen maçlarımıza geldi ve bizlere moral verdi. Hanımefendinin dediği gibi kendimize bir hedef koyarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.