Vali Öner'den Günaydın'a Veda Ziyareti

Kırklareli’ye tayini çıkan Vali Ali Haydar Öner Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a veda ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2010 16:19
Vali Öner'den Günaydın'a Veda Ziyareti

Kırklareli’ye tayini çıkan Vali Ali Haydar Öner Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a veda ziyaretinde bulundu.

ÖNER yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “ Başkanla her alanda işbirliği halinde çalıştık, Başkan Günaydın’ın bize önemli katkıları bulundu. Bilhassa trafik konularında bize destek verdi. Kendisi ileriye dönük olarak önemli projeler hazırlamış. Bunların gerçekleşmesini temenni ediyorum. Gül kokan Isparta’yı her zaman hissedeceğim, vakit bulduğum zaman sık sık Isparta’yı ziyaret edeceğim. 15 Ocak’ta başkanın ifadesine göre MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin Isparta’ya gelerek çeşitli yatırımların temelini atacağını öğrendim. Sizlerin vasıtasıyla Sayın Bahçeli’ye selam ve saygılarımı iletirim.” diyen ÖNER, daha sonra Belediye Şeref Defterine şunları yazdı: “ Isparta’ya gerek birinci dönemde belediye başkanlığınız zamanında gerek de şimdi birçok hizmetleriniz var. Bundan sonra da vereceğiniz hizmetlerde başarılı olacağınızdan eminim. Benim yerime gelecek olan Vali arkadaşımızda tecrübeli. Beraber çalışacağınıza eminim. Şimdiye kadar bana gösterdiğiniz saygıdan dolayı tüm belediye çalışanlarına selam ve sevgilerimi sunuyorum.” diyerek Şeref Defteri’ni imzaladı.

Belediya Başkanı Günaydın ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Buruk bir veda yapıyorsunuz. Sizlere alışmış ve sizleri tanımıştık. Tanımak çok önemli. İşbirliği halinde daha çok hizmetler yapmaktır. 15 Ocak’ta bazı temelleri sizinle beraber atacaktık. 15 Ocak’ı ben milad olarak tanımladım. 15 Ocak’ta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’de gelecek. 15 Ocak’tan sonra Isparta’ya çok büyük projelerle çıkıyoruz. Bunların içerisinde fabrikalar, otoparklar gibi projeler var. Bu projeleri sizinle o yıl içerisinde hayata geçirmek istiyordum. Sizlerle daha çok çalışmak Isparta’ya daha çok projeler yaparak yatırımlar yapmak istiyorduk. Ama kısmet buymuş. Siz başarılı olan bir valisiniz, gittiğiniz her yerde de başarılı olacaksınız. Isparta’ya şimdiye kadar verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.” dedi. Isparta Belediyesi’nin simgesi olan halı üzerine işlenmiş amblemi Vali Ali Haydar Öner’e verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.