Vali Seymenoğlu Esnaftan Helallik İstedi

Esnaf Odaları Birliği’nin Genel Kurulu’nda konuşan Vali Ömer Seymenoğlu, esnaflardan helallik istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2022 09:17
Vali Seymenoğlu Esnaftan Helallik İstedi

Vali Ömer Seymenoğlu yaptığı konuşmada, aslında kendisinin bu tür kongrelere yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için pek katılmadığını ancak Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın davetini kıramadığı için kongreye katılma kararı aldığını hatırlattı.

Kendilerinin her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını belirten Vali Seymenoğlu, pandemi döneminde yaşanan zorluklara değinerek, “Biliyorum pandemi döneminde çok sıkıntılar çektiniz, aldığımız kararlarla sizleri çok üzdük, sizlerden helallik almak istiyorum. Ancak pandemi dönemindeki kararları da almak zorundaydık. Biliyorum kimi zaman pazarlarımızı kimi zaman dükkanlarınızı kapatmak zorunda kaldık. Bu durumdan küçük ve orta ölçekli işletmeler çok etkilendi. Ama şunu unutmayalım bu ülke çok büyük bir ailedir. Her şeyin üstesinden gelebilecek durumdayız. Ben bu kongremizin tüm esnaf camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.