Vali Seymenoğlu Sarıidris’i Ziyaret Etti

Vali Seymenoğlu Sarıidris’i Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2019 10:58
Vali Seymenoğlu Sarıidris’i Ziyaret Etti

Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, dün saat 09.30’da Eğirdir Belediyesi’ni ziyaretten sonra, Eğirdir Kaymakamı ile Abdullah AKDAŞ ile birlikte Sarıidris Kasabasına giderek incelemelerde bulundu.
Vali SEYMENOĞLU, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve kasaba halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

Belediye Başkanlığını ziyaretlerinde Belediye Başkanı Ramazan PALA tarafından Vali Seymenoğlu’na kasaba hakkında bilgilendirmelerde bulunulduktan sonra karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

Vali SEYMENOĞLU, Sarıidris kasabası için önemli bir gelir kaynağı olan kültür mantarı yetiştiriciliği ile ilgili bilgiler aldıktan sonra kültür mantarı yetiştirilen depoları ziyaret etti ve vatandaşlarla görüşmelerde bulundu.
Yanlarında İl Müdürleri ile birlikte Sarıidris’i ziyaret eden Vali Ömer SEYMENOĞLU, Sarıidris’te bir kompost üretim tesisi kurulması için, Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Murat DOLUNAY’a konu hakkında araştırma yapılması talimatı verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.