Vali'den Ajans32'ye Özel Değerlendirme

Vali Oğuz’dan Özel Açıklamalar. Ajans32’yı kabul eden Vali Mehduh Oğuz Ajans32’ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Vali'den Ajans32'ye Özel Değerlendirme

Vali Oğuz’dan Özel Açıklamalar. Ajans32’yı kabul eden Vali Mehduh Oğuz Ajans32’ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Vali Oğuz” Ben Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Valilik yapmış çeşitli bölgelerinden bulunmuş tecrübeli bir bürokrat olarak makama oturur oturmaz ilk masaya yatırdığım konu ‘DÜRÜSTLÜK’ ‘tür.

Acaba mahiyetimdeki kurumlar ve yöneticileri vatandaşlarla olan ilişkileri onların sorunlarını hiç tefrik etmeden eğiliyor mu? Çözüm yolları buluyor mu? Kurumlar arasında tasarrufa riayet ediliyor mu? Şu gördüğünüz makamımda yanan elektriği vatandaşlar ödüyor. Bu tabii tüm kurumlarda böyle. Bu vatandaşlar içerisinde garibanlarda var. Onların hakkını korumak ve gözetmek benim asil görevimdir.

Ben görev yaptığım 40 yıldır hiçbir vatandaşı tefrik etmedim. Yaklaşımım her vatandaşa aynı mesafede olmuştur. Esas olan dürüstlük, iyi niyet, güven duygularının beslenmesidir. Yoksa bu makamlar geçicidir. Esas olan iz bırakmaktır” dedi.

Vali Oğuz ayrıca “İnsan dürüst ve güven duygusu içerisinde olunca zaten elinizdeki iş’de başarısız olmanız mümkün değil. Kendiliğinden başarı gelir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.