Vali'yi Tanıdı Bilgisayarı Kaptı

Isparta Valisi Memduh Oğuz, kendisinin ismini ve görevini bilen Bahçelievler İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Akçay’ı bilgisayar ile ödüllendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 15:14
Vali'yi Tanıdı Bilgisayarı Kaptı

Vali Oğuz Bahçelievler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Oğuz, ders zilinin çalmasının ardından ana sınıfını gezerek burada bulunan çocuklarla şarkılar söyledi, onlarla birlikte oyun oynadı. Ana sınıfı ziyaretinden sonra 4-C sınıfını ziyaret eden Oğuz, sınıf öğretmeni Özlem Uludağ ve çocuklarla sohbet etti.

Öğretmen Uludağ’ın Türkçe dersi işlediklerini söylemesi üzerine Vali Oğuz, öğrencilere işlemiş oldukları konu üzerinden bazı sorular sordu.

Memduh Oğuz, sınıf öğrencilerine kendisinin kim olduğunu ve görevini bilen olup olmadığını sordu. Mehmet Akçay isimli öğrencinin soruyu doğru cevaplaması üzerine Oğuz, “Aferin Mehmet seni tebrik ediyorum. Benim hem görevimi hem de ismimi tam olarak bildin. Seni bilgisayar ile ödüllendiriyorum." dedi.

Ödüle çok sevinen Mehmet, Vali Oğuz’un elini öperek teşekkür etti. Oğuz, ödüllendirdiği öğrencinin bilgisayarı olmadığını öğrendiğini, bu duruma daha çok sevindiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.