Vatandaşlara Aydemir'den Destek

Yeni Müftülük binasının Böcüzade Parkına yapılmasına tepki gösteren Yedişehitler Mahallesi sakinleri AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir’den destek geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2011 16:19
Vatandaşlara Aydemir'den Destek

Yeni Müftülük binasının Böcüzade Parkına yapılmasına tepki gösteren Yedişehitler Mahallesi sakinleri AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir’den destek geldi.

Böcüzade Parkının imar planının da ticari bir alan olarak gözüktüğünü ifade eden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir, “Yangından mal kaçırır gibi verilen karar yanlış sonuçlar ortaya çıkarıyor” dedi.

Terminal Camiyi kapatacak bir binanın yapılmasına karşı olduklarını söyleyen Belediye Meclis Üyesi Aydemir, konunun Belediye Meclisinde yeniden görüşülmesini istediğini söyledi. Aydemir, yapılan yanlıştan biran evvel dönülmesi gerektiğini ileri sürdü.

Aydemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Böcüzade Parkının bulunduğu alan imar planında ticari alan olarak gözüküyor. Ancak burası bir vesile ile yeşil alan olmuş. Burada acele olarak bir karar verilmiştir. Yangından mal kaçırırcasına verilen bir karar ortaya yanlış sonuçlar çıkarmaktadır. Biz müftülük binasının yapılmasına karşı değiliz. Vatandaş buranın dokusunun bozulmamasını istiyor. Bizim derdimiz de bu. Buranın dokusu bozulmasın. Isparta’nın en büyük camisi olan Terminal Camiyi kapatacak bir bina olmasın. Başka alternatif yerler de var. Buralara da çok güzel bir müftülük binası yapılabilir. Vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri de başka yere yapılabilecek bir müftülük binasına destek verebileceklerini ifade ediyorlar. Onun için bu yanlıştan biran evvel dönülmesi gerekir. Hukuki bir süreç doğurmadan konunun yeniden Belediye Meclisinde görüşülmesi gerekiyor. Belediye yönetiminden de bu konudan gayret ve çaba bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum