Ve Fuar Sahnesi Sonunda Bu Toprakların Çocuklarında

Ve Fuar Sahnesi Sonunda Bu Toprakların Çocuklarında

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2019 09:51
Ve Fuar Sahnesi Sonunda Bu Toprakların Çocuklarında

Özgür, Kıvılcım, Emrah, Ozan, Nerit… İsimler uzayıp gidiyor. Onlar Isparta’nın müzisyenleri. Yurdun dört bir yanında festivallerde, konserlerde şarkılar, türküler çalıp, söylüyorlar… Ama ilk kez bu toprakların yetiştirdiği müzisyenler, belediyenin düzenlediği bir festivalde kendilerini yetiştiren topraklarda sahne aldı.

Isparta Ulusal Gül Fuarı, her anlamda topraklarımızın zenginliğini gözler önüne sermeye devam ediyor.

Olumsuz hava şartlarına rağmen sahneye çıkıp birbirinden güzel şarkılarını, türkülerini seslendirdiler. Ispartalıları söyledikleri şarkılarla ısıttılar.

Onlar, bu toprakların yetiştirdiği müzisyenler. Birçok kez çeşitli platformalarda sahne almış olmalarına rağmen, bu kez durum biraz farklıydı. Ispartalı müzisyenler ilk kez kendilerini yetiştiren toprakların festivalinde sahne alıyor olmalarının heyecanını yaşıyorlardı.

ZGR Müzik Gurubu da Ispartalılara seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşatırken, gece havai fişek gösterileriyle son buldu.



Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’in programın başından sonuna kadar eşlik ettiği fuar etkinliklerinin sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulunulurken, Başkan Başdeğirmen, Ispartalılara birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Gecenin finalinde konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konserlerle güzel bir akşam geçirildiğini söyleyerek sanatçılara teşekkür etti. ZGR Müzik gurubunun Isparta’nın has evlatları olduğuna dikkat çeken Başdeğirmen, “Bu arkadaşlarımız bu bölgenin insanları. Bizler bugüne kadar onlarla var olduk, bundan sonrada inşallah var olacağız. Sanatçılarımızın final şarkısı ‘Hayat Bayram Olsa’ birlik olsak, beraber olsak, her gün bayram olsaydı. Birlik beraberlik olduğu zaman her günümüz bayram. Özgür kardeşim ‘2001 yılından buyana buradayım, bu sanatı icra ediyorum, başka yerlerde bu şarkılarımızı söylüyoruz, başka illerden bizleri davet ediyorlar, ancak ilk kez Isparta Belediyesinin bir festivalinde Ispartalılara şarkı söyledik’ diyor” şeklinde konuşarak bundan sonraki programlarda Ispartalı sanatçılara da ağırlık verileceğine vurgu yaptı.

Ulusal Gül, Kozmetik Ürünleri Fuarı ve 5.Dünya Güzel Koku Günü Festivalinin Isparta’ya hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Başdeğirmen, “Bu programlarımızın şehrimize hayırlar getirmesini, ekonomik olarak güç sağlamasını ve gülümüzün çok daha fazla yerlerde bilinirliğinin artmasını istiyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar bunlardır. Fuarda sunulan ürünler Isparta’mızın öz ürünleri. Belediye olarak bunları tanıtarak şehrimizin ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız da hem vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve refah düzeyinin artmasının yanında ekonomisinin de güçlenmesi için elimizden gelen ne varsa çok daha fazlasını yapabilmektir. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe bunları başaramamamız mümkün değil. Hep beraber el ele, kol kola, tek yumruk halinde omuz omuza, bunu başaracağız ve göreceksiniz Isparta’mız her konuda, her şeyin en iyisini, en güzelini yapıp birinci olacaktır” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum