Vedat Şenol O İddialara Cevap Verdi

Ajans32’nin gündeme getirdiği CHP yönetimindeki kavga haberine cevap veren İl Başkanı Vedat Şenol, parti üyesi Mustafa Yıldız’ın gerçekleri çarpıttığını ileri sürdü. Şenol, ‘parti içi provokasyona’ dikkat çekerek, partililere önemli uyarılarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2014 17:41
Vedat Şenol O İddialara Cevap Verdi

Ajans32’nin “Yönetim Kurulu Toplantısında Kavga” başlığı ile okuyucularına duyurduğu habere CHP İl Başkanı Vedat Şenol’dan cevap geldi. Şenol, parti içerisinde yaşanan olayların parti içerisinde değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekerek “Üyelerimizden Mustafa Yıldız’ın Ajans32’ye verdiği beyanat ters yüz edilmiş bir beyanattır. Mustafa Yıldız, gerçekleri gizleyerek, çarpıtarak bir açıklama yapmıştır” dedi.

PARTİ ÜYELERİNİ PROVOKE ETTİ
“Kavga” diye lanse edilen olayın basit bir tartışma olduğunu kaydeden Şenol, “Yönetim kurulu toplantımız gayet demokratik, olgun bir şekilde, daha önceden belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır. Kendisi parti yönetiminde olmadığı için toplantıya katılmayan Mustafa Yıldız, bizim toplantımız esnasında parti salonunda yüksek perdeden eleştiri sınırlarını aşan bir takım ifadeler kullanarak parti üyelerini provoke etmiştir” ifadelerini kullandı.

BOĞAZINI SIKMADIM AĞZINI KAPATTIM
Mustafa Yıldız’ın “Bu yönetim görevden alınmalı” ifadelerini yüksek sesle dillendirdiğini ve üyeler arasında yönetime karşı husumet oluşturduğunu ileri süren İl Başkanı Vedat Şenol, “Mustafa Yıldız’ın iddia ettiği gibi boğazını falan da sıkmadım. Yönetim kurulu toplantısı esnafında dışarıdan bağrışma sesleri gelince salona çıktım. Mustafa Yıldız sürekli bağırıyordu. Ben de elimle ağzını kapatıp susmasını istedim. Olay bundan ibarettir” dedi.

DİSİPLİN İŞLEMLERİ BAŞLAYACAK
Mustafa Yıldız’ın partiyi küçük düşürücü hareketler içerisinde olduğunu ve disiplin suçu işlediğini kaydeden Şenol, Yıldız hakkında disiplin işlemlerinin başlatılacağını da sözlerine ekledi.

NORMAL YOLLA SÖYLENECEK SÖZ KALMADI
Parti üyelerini de bu tür provoketif olaylara karşı uyaran Şenol, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamalarda “Bu davranışlar içerisinde bulunanlara artık normal yolla söylenecek bir şey kalmamıştır. Ben tüm üyelerimizi ve yöneticilerimizi de bu tür provokasyonlara karşı uyarıyorum. CHP’ye yönelik ciddi saldırıların olduğu bir dönem yaşıyoruz. Bu da o saldırılardan birisidir. Bu tarz saldırılar da kişilere değil, partimize zarar verir” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA KAVGA haberi için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum