Vurduğun Gol Olsun

Vurduğun Gol Olsun

Yayınlanma:
Vurduğun Gol Olsun

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, ligin 11. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Yeşil Pembeli ekip maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, maçtan 3 puanla ayrılıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

MAÇ BUGÜN 13.00’DA

Bugün saat 13.00’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde açıklama yapan Teknik Patron Tarık Söyleyici, maç öncesinde 3 eksiklerinin olduğunu, rakiplerini yenerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Söyleyici, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Ankara Demirspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlandık. Bu arada Kalecimiz Alp Arda, Gökhan Yılmaz ve Gökhan Göksu bu maçta sahada olamayacak. Ama önemli değil. Ligin başından bu tarafa doğru iyi futbol oynayarak iyi neticeler almayı başardık. Ufak tefek kayıplarımızda oldu ama futbolda bunlar var. Her zaman olduğu gibi büyük bir taraftar kitlemiz var. Bize inanan, güvenen büyük bir kitle var. Ligin başından beri çok iyi destek verdiler. Ama futbolcularımızda bu desteği hak ettiler.  Mutlaka kazanmak istiyoruz. Bütün hesaplarımız kitaplarımız bu yönde. Şu un play of çizgisi içindeyiz. Bunu sürdürmek istiyoruz. Başarımızı ilerleyen haftalara taşıyıp yolumuza emin adımlarla gitmek istiyoruz.

OYUNCULARIMIZ İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’ın takımın bu duruma gelmesinde büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirten Teknik Patron Tarık Söyleyici,  yeni ve genç bir takım ile bur türde başarıların alınmasının kolay olmadığını belirtti. Söyleyici, “Atakan bey büyük bir sorumluluk örneği göstererek tekrar yepyeni takım, genç bir takım kuruldu. Kolay bir şey değil. Abu diğer takımlara baktığımız zamanda belki şu an Atakan başkan Türk futboluna örnek. Bu sene imkanlar doğrultusunda, kulübü ileride kapanmayacak şekilde, genelde yüzde 70’i 3. Liglerden gelen genç çocuklardan kurulu bir takımımız var.  Bu oyuncularımızda hakikaten iyi bir performans gösterdiler” dedi.

12. ADAMA İHTİYACIMIZ VAR

Ispartasporlu taraftarlara da seslenen Teknik Direktör Tarık Söyleyici, “Her zaman olduğu gibi tüm taraftarlarımızı müsabakaya bekliyoruz. Baştan sona bu genç çocuklarımız desteklesinler. Rakipte tecrübeli iyi bir takım. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 12. Adamımıza büyük ihtiyacımız var. Hep beraber yarın galibiyeti taçlandırmak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.