Yalım Halıcı Akdeniz Bölgesi’nde İlk 5’e Girdi

ENA Araştırma tarafından geçen Mart 2026 tarihli, Akdeniz Bölgesi En Beğenilen Milletvekilleri Anket Sonuçları açıklandı.

Yayınlanma:
Yalım Halıcı Akdeniz Bölgesi’nde İlk 5’e Girdi

ENA Araştırma’nın Mart 2026’da Akdeniz Bölgesi genelinde gerçekleştirdiği “En Beğenilen Milletvekilleri” anketinde, CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı yüzde 11’lik oranla ilk 5’te yer aldı.

Bölgede 3 bin kişiyle yapılan araştırmada Halıcı, beğeni düzeyi bakımından 5’inci sıraya yerleşti.

Ankette CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır yüzde 26 ile ilk sırada yer alırken, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yüzde 21 ile ikinci, AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik yüzde 19 ile üçüncü sırada bulundu.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz yüzde 13 ile dördüncü sırada yer alırken, CHP Adana Milletvekili Bilal Bilici yüzde 10 ile Halıcı’nın ardından sıralandı.

Araştırma sonuçları, Halıcı’nın Akdeniz Bölgesi genelinde kamuoyundaki beğeni düzeyinin dikkat çekici seviyede olduğunu ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.