Yalım Halıcı:AKP'nin Gidişi Isparta'dan Başladı

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2022 14:02
Yalım Halıcı:AKP'nin Gidişi Isparta'dan Başladı

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Esnaf, İl Başkanına "Ekonomik krizi derin yaşıyoruz" diyerek dert yandı.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, parti yöneticileri ile birlikte Pirimehmet mahallesi Salı pazarı esnafını ziyaret etti. Esnaflar, ekonomi başta olmak üzere iktidarın yanlış uygulamalarından şikayet ederken, artan maliyetlerden dolayı esnafın zor bir süreçten geçtiğini kaydederek, erken seçim istediklerini, ilk yapılacak seçimi beklediklerini dile getirdi.

"ESNAFIMIZ, ARTAN MALİYETLERDEN DOLAYI ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Esnaf ziyaretlerinin ardından açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, “Hergün olduğu gibi, bugünde esnaflarımızı dolaştık. Dertlerini dinledik, çözüm yollarımızı anlattık. Maalesef ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Ispartamız da da esnaflarımız ve vatandaşlarımız zor bir süreçten geçiyor.

Artan maliyetler nedeniyle ekonomik kriz daha derin hissediliyor. İnsanların yüzü gülmüyor, markete pazara çıkamaz hale gelindi. İktidarın yanlış politikalarının faturasını ne yazık ki vatandaş ödemek zorunda kalıyor" dedi.

"AKP'NİN GİDİŞİ ISPARTA'DAN BAŞLADI”

AKP'nin gidişi Isparta'dan başladı diyen Halıcı, "Yaptığımız ziyaretlerde AKP'nin gidişinin Isparta'dan başladığını görüyoruz. Vatandaşlar erken seçim istiyor. Milletin iradesine karşı gelemezsiniz. Esnaflarımızın çoğu dertli, ama merak etmeyin. Bu düzen değişecek. İktidarımız da vatandaşlarımızın sorunlarını çok hızlı bir şekilde çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CHP Heyeti, yaptığı esnaf ziyareti sonrasında Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanlarını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde aldığı notları Birlik Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanları ile paylaşan Halıcı, "Birlik Başkanımız sn. Ahmet Tural'a ve oda başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Esnaflarımızın sorunlarına hep beraber çözüm bulacağız. Geliyor gelmekte olan!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum