Yaltırak'tan Zam Tepkisi

Yaltırak'tan Zam Tepkisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2021 12:31
Yaltırak'tan Zam Tepkisi

Elektrik, doğalgaz ve LPG’ye ardı ardına gelen zamların zaten zor günler geçiren vatandaşın belini bükeceğini kaydeden Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, hükümete seslenerek “Elinizi milletin cebinden çekin” dedi.  

Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde12 ve LPG’ye yapılan 50 kuruşluk zammı eleştirdi. Yaltırak, “Sarayda güllük gülistanlık hayat yaşayanlar ellerini vatandaşın cebine uzatmaktan çekinmiyor. Ardı ardına gelen zamlar vatandaşın belini büküyor. Ama sözde müjdeleri gündüz, ağır zamları gece yarısı vererek toplumun tepkisinden kaçacağını zannedenlere buradan sesleniyorum; bu milletin cebinden artık elinizi çekin” dedi.

Hükümetin, ekonomiyi yönetemediğini ileri süren Yaltırak, “AKP hükümetinin ekonomiyi yönetemediği açıktır. Bunu evine ekmek götüremeyen, tenceresinde aş değil de dert kaynatan, çocuğuna harçlık veremeyen vatandaş görüyor. Ama, yurttaşlarımız karamsarlığa kapılmasın, Memleket Partisi iktidarı bu karanlık tablolara son verecek. Ekonomimiz şahlanacak, çarşımız pazarımız şenlenecek. Üreterek, bölüşerek mutlu bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.