Yalvaç Devlet Hastanesine Yeni Atamalar

Yalvaç Devlet Devlet Hastanesine Aralarında Bir Psikolog ve Fizyoterapistin de Bulunduğu 13 Yeni Sağlık Personelinin Atamasının Yapıldığı Bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2011 13:37
Yalvaç Devlet Hastanesine Yeni Atamalar

Yalvaç Devlet Devlet Hastanesine aralarında bir psikolog ve fizyoterapistin de bulunduğu 13 yeni sağlık personelinin atamasının yapıldığı bildirildi.

Başhekim Doktor Tahsin Erdoğan, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarla Yalvaç'ta görevlendirilen doktor ve öteki personelin önümüzdeki günlerde görev başında olacaklarını söyledi.

Bilgi veren Dr. Erdoğan, Yalvaç Devlet Hastanesinde uzman doktor konusunda yaşanan sıkıntıların bu atamalarla aşıldığını belirtti.

Hastanenin personel açısından rahata kavuştuğunu vurgulayan Dr. Erdoğan, "Fizyoterapistin yanı sıra bir psikolog doktor, üç paramedik, üç ATT, üç hemşire, bir anestezi teknisyeni ve bir diyaliz teknisyeni ataması gerçekleşmiştir" dedi.

Yalvaç'ta fizyoterapist olmadığı için engellilerin kimi zaman tedavi için Isparta'ya gitmek zorunda kaldıklarına işaret eden Dr.Erdoğan, fizyoterapistin göreve başlamasıyla ilçede bulunan engellilerin hastanede tedavi olanağına kavuşacaklarını söyledi.

-ACİL SERVİS DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEK-
Başhekim Erdoğan, hastanelerinde görevlendirilecek paramedik (hastayı olay yerinden alıp sağlık kuruluşuna kadar acil yardım ve kurtarılmasını sağlayan gerektiğinde ambulans şoförlüğü yapan kimse) ve Acil Tıp Teknisyenlerinin (ATT), Acil Serviste daha iyi hizmet verilmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Erdoğan, 3 hemşire bir anestezi ve bir de diyaliz teknisyeniyle de sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yerine getirileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.