Yalvaçspor Kulüp Yönetiminden MHK’ya İstifa Çağrısı

Yalvaçspor Kulüp Yönetiminden MHK’ya İstifa Çağrısı

Yayınlanma:
Yalvaçspor Kulüp Yönetiminden MHK’ya İstifa Çağrısı

Isparta 1.Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Yalvaçspor Pazar günü kendi sahasında grup lideri Sütçülerspor’u konuk etti. Maçın 2. Yarısında penaltı golü ile 1-0 öne geçen Sütçülerspor sahadan galip ayrılırken takipçisini de 3 puan geride bıraktı.

Maçtan sonra maçın orta hakeminin taraflı yönetim sergilediğini ve nizami gollerini iptal ederek uydurduğu penaltı ile mağlup olmalarını sağladığını belirten kulüp yöneticisi Murat Deniz Oruç sosyal medya hesabından Merkez Hakem Komitesini istifaya davet etti.

Maçın 30. Dakikasında oyuncularını kırmızı kart göstererek 10 kişi bırakan, olmayan penaltıyı veren ve gollerini iptal eden hakemi ‘emeklerimizi çalan, kimin adamı belli olanlara yazıyorum’ diyerek sert bir dille eleştiren Oruç, ‘Isparta MHK'yı istifaya davet ediyorum’paylaşımında bulundu.

Bir 2 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor